Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Snöpremiären närmar sig
2018-12-16 04:08
Nu närmar sig julen med stormsteg och det ser inte ut som att hemlingbybacken kommer öppna till den 21/12 då vi överväger träning, men vem vet - någon gång måste ju kallgraderna komma!! Här lite kortfattat information om läget.

Träning
Just nu ser det ut som att första träningen vi kommer köra blir den 11/1 även om Jonas och Martin är på utbildning då. Vi hoppas däremot på att backen kan öppna och vi kan få till någon öppen träning i backen innan detta tillfälle och eventuellt någon organiserad träning.

Vidare är kalendern nu uppdaterad med när vi tänker oss träningar framöver så se till att ha synken igång med telefonen så vet ni om vi kommer köra träning på exempelvis sportlovet eller inte! ;)

Föräldramöte
Vi planerar för ett föräldramöte den 18/1. Planera för att ha möjlighet att kunna medverka på detta under träningen den fredagen.

Breddläger
Ännu är det inte för sent att anmäla er till Breddlägret. Passa på att få lära känna fler inom klubben samt få ta del av fantastisk skidåkning i Tänndalen! Mer information här:

Skidutrustning
För att ha bästa möjliga chans till en glädjerik upplevelse är det viktigt att ha utrustning som passar och kläder efter väder. Läs mer vad som rekommenderas i punkt 5 i: Blågula vägen

För de som inte har jackor med namn ser vi gärna att det finns namn tydligt skrivet på t.ex en tejp på hjälmen. Vi försöker självklart lära oss namnen så snart det bara går, men för att ingen skall känna sig förbisedd är det stor hjälp att vi kan få bli påminda om namnen nu när skidutrustningen kommer på.

Nyhetsarkiv
 
Sponsorer
Partners