SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till läger i Hamra
Datum: 14-16/11 Första träningspasset börjar 14.00 på lördagen. Boendet bokas from lördagen. Vill man åka redan på fredagen kan man boka till en natt extra för 970 kr per lägenhet.

Program:
Lördag 14/11: Avfärd i god tid innan lägret börjar. Det tar ca 5 timmar att åka till Hamra. Tänk på lunchpaus, vi skall orka träna också.. Samling 13:30 utanför skilodge. Vi tränar fram till 20.00 med paus för middag.

Söndag: Samling 10.00 för ett lättare fyspass i kläder för utomhusfys. Lunch, vila och ev läxläsning till 13.30 då det är samling för uppvärmning på skidor. Vi tränar fram till 20.00 med paus för middag.

Måndag. Vi har inte fått träningstider än,men det är få bokningar så då blir det ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen, avslut ca 15.00

Utrustning: Ta med utrustning för GS och SL både skydd och skidor. 

För: U12 och uppåt
 
Plats: Hamra
 
Boende: Röda byn i Hamra. Slutstädning ingår. Med tanke på Covid-19 har vi bokat 4-bädds lägenheter i Röda byn.

Pris:  ca 500kr vid fullbokade lägenheter. OBS, har man eget boende betalar man ingen lägeravgift.
 
Resa: Ordnas själv

Anmälan: Senast 13/11. Anmälan till lägret görs här 

Betalning: Vi betalar boendet på plats. Klubben uteser en lägenhetsansvarig per lägenhet som samlar in pengarna från de man delar lägenheten med och ansvarar för betalningen.

Liftkort: Köps på plats

Frågor: Kontakta Johan (U12) eller Christopher (U14-Jun) för eventuella frågor.
 
Sponsorer
Partners