SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Fartläger med Hans Olsson!

Årets fartläger arrangerar vi tillsammans med KALP i Björnrike. Vi har hela Storslalombacken och del av angränsande Snobben alla tre dagarna. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Vi kommer som förr om åren träna på olika moment, bla glid, hopp och terrängvågor för att bli trygga och kunna hantera SG. Att åka fart är inte att åka fort, vi tränar många olika moment för att lära oss att åka på ett säkert sätt.

Som grädde på moset har vi i år med oss Hans Olsson som tränare och inspiratör. Hans har nyligen avlutat sin egen karriär som fartåkare med ett gäng pallplatser i världscupen, bla är han den första svensk att stå på pallen i ett störtlopp. Han har dessutom bla extraknäckat i vinterstudion på SVT. Hans har en storebror som heter Jon, men det är en annan historia…


Lägret är öppet för U12-U16

 

När: 22-24/1 (avresa 21/1 egen transport)

Boende Pga den rådande pandemin är det inget boende bokat ännu, beroende på förutsättningarna bokas lämpligt boende. Alternativt bokar man sitt eget boende själv,  på skistars hemsida finns  olika boende att välja på


Kostnad: Ingen avgift för lägret. Ev boende är det enda man betar för.


Liftkort köper man själv om man inte redan har.


Mat sköter man själv eller gemensamt i lägenheterna


Anmälan gör som vanligt på hemsidan senast 2020-12-27


Betalning görs med swish till Gävle Alpina, en betalning per person och läger.  Det är endast boendet man betalar för, har man eget boende behöver man inte betala någon lägeravgift.

 

OBS! Märk betalningen Med vilket läger det gäller, namn och grupp.
Tex FART, Axel Lund Svindal, U12


Avbokningsregler.

Fram till boendet är bokar är dt fri avbokning.

Vid sjukdom stannar man hemma, tänk att det är samma regler som skola och arbete. Ungdomarna skall dessutom orka med träningen.

 

Covid-19 policy

Gävle alpina följer Folkhälsomyndigheten och Svenska skidförbundets rekommendationer.

Det innebär att följande regler gäller på samtliga läger arrangerande av Gävle Alpina. Observera att de kan ändras om Folkhälsomyndighetens eller skidförbundets rekommendationer ändras.


Om man har något symptom för COVID-19:


  -Innan läger: Stanna hemma.

  

  -Under läger:

       -Om man bor i delat boende bokat av klubben: Avbryt träningen, meddela gruppens tränare och                samtliga som man delar boendet med. Man ska dessutom åka hem.


       -Om man bor i eget boende: Avbryt träningen och meddela gruppens tränare. Man bestämmer                själv om man vill stanna eller åka hem.

 


Frågor besvaras av respektive grupptränare

 
Sponsorer
Partners