Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Fartläger med Hans Olsson!

Årets fartläger arrangerar vi tillsammans med KALP i Björnrike. Vi har hela Storslalombacken och del av angränsande Snobben helt för oss själva alla tre dagarna. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Vi kommer som förr om åren träna på olika moment, bla glid, hopp och terrängvågor för att bli trygga och kunna hantera SG.

Som grädde på moset har vi i år med oss Hans Olsson som tränare och inspiratör. Hans har nyligen avlutat sin egen karriär som fartåkare med ett gäng pallplatser i världscupen, bla är han den första svensk att stå på pallen i ett störtlopp. Han har dessutom bla extraknäckat i vinterstudion på SVT. Hans har en storebror som heter Jon, men det är en annan historia…


Lägret är öppet för U12-U16

 

När: 22-24/1 (avresa 21/1 egen transport)

Boende är bokat i 8-bädds lägenhet i nallehusen.


Kostnad Ca 600, beroende på hur vi kan fylla lägenheterna. Alternativt bokar man eget boende


Liftkort köper man själv om man inte redan har.


Mat sköter man själv eller gemensamt i lägenheterna


Anmälan gör som vanligt på hemsidan senast 2020-11-30


Betalning görs med swish till Gävle Alpina, en betalning per person och läger.  Det är endast boendet man betalar för, har man eget boende behöver man inte betala någon lägeravgift.

 

OBS! Märk betalningen Med vilket läger det gäller, namn och grupp.
Tex FART, Axel Lund Svindal, U12


Avbokningsregler

Avbokning kan ske kostnadsfritt tom sista anmälningsdag, efter det återbetalas inget för boendet. Vid inställt läger återbetalas hela summan för boendet.

Vid sjukdom stannar man hemma, tänk att det är samma regler som skola och arbete. Ungdomarna skall dessutom orka med träningen.

 

Covid-19 policy

Gävle alpina följer Folkhälsomyndigheten och Svenska skidförbundets rekommendationer.

Det innebär att följande regler gäller på samtliga läger arrangerande av Gävle Alpina. Observera att de kan ändras om Folkhälsomyndighetens eller skidförbundets rekommendationer ändras.


Om man har något symptom för COVID-19:


  -Innan läger: Stanna hemma.

  

  -Under läger:

       -Om man bor i delat boende bokat av klubben: Avbryt träningen, meddela gruppens tränare och                samtliga som man delar boendet med. Man ska dessutom åka hem.


       -Om man bor i eget boende: Avbryt träningen och meddela gruppens tränare. Man bestämmer                själv om man vill stanna eller åka hem.

 


Frågor besvaras av respektive grupptränare

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners