SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inbjudan till Familjeläger 1-4/2 2024
Datum
1-4/2 (Skidåkning fredag-söndag 2-4/2)
 
Plats
Hamra/Tänndalen
 
För: Hela klubben inkl familjer!
Då var det dags för anmälan till 2023/2024 års superpopulära familjeläger i Tänndalen den 1–4/2. Avresa är alltså torsdag och hemresa på söndag. Detta läger bjuder på några dagars härlig skidåkning i olika former och vänder sig till åkare i alla åldrar.
 
Träning/Program: (utifrån tidigare år)
Vi kommer ha zon för att gruppvis träna SL och GS i bana. Utöver det blir det också en hel del skogsåkning som sig bör i Hamra samt fadderskidåkning där äldre får ta hand om yngre! I Hamra brukar det vara oerhört luftiga backar och vi är nästan själva på berget. Söndag em planeras en parra ovanför ski-lodge. Vi kommer även fylla kvällarna med program samt anordna andra aktiviteter i backen för de som vill.
 
Extern tränare
Vi kommer att ta in externa tränare som jobbar extra med våra åkare i U12 uppåt. I U12 så kommer Anna Barsch att hjälpa till och i U14/U16 så kommer Linn och Johan Öhagen att vara med och se till att det blir ett riktigt bra läger med mycket intressanta punkter både för åkare, tränare och föräldrar i dessa grupper. Dessutom kommer alla tränare få del av lite bra tankar att ha med sig under lägret från dessa externa tränare.
 
Boende (nytt för i år)
Skilodge - Hamra är uppbokad för oss som klubb fram till slutet 28/11. Från den 29/11 kommer ni kunna boka in er direkt till Hamra. Bokningen går till i två steg för de som önskar boende och bara ett steg för övriga.
 1. Ni reserverar er plats till klubben och pratar ihop er med den familj ni önskar bo ihop med. Hamra har i huvudsak 6 bäddslägenheter. Läs mer om boendealternativen här.
 2. De som önskar boende tar del av bokningskod för att kunna nyttja klubbens priser vid bokning direkt till Hamra. Ansvarig för boendebokningen bland familjerna genomför bokningen och nyttjar erhållen rabattkod direkt hos Hamra och betalar i samband med bokningen.
  Denne får i samband med bokningen se till att få betalt av de övriga som ska ingå i boendet.
  Bokningskoden att nyttja hos Hamra hittar ni här efter genomfört bokning på vår hemsidan

Förutsättningar: Prata ihop er med vänner och nya vänner i träningsgrupper och planera vilka ni vill bo med. Den som är ansvarig för boendebokningen är den som gör steg 2 ovan.

 

Kostnad för boende
Ski Lodge 6-bädds 4685kr/lgh inkl. avresestäd
Ski Lodge 6-bädds premium 6185kr/lgh bäddade sängar, handdukar och avresestäd (nyrenoverad 2022)
(premium lägenheter har dörrar som går att stänga till sovrummen och inte bara drapperier)

 

Tänk på att från 29 november så har klubben inte längre några bokade bäddar på lodgen så se till att boka in er så snart som möjligt så vi blir så många som möjligt som kan få bo på lodgen. På lodgen kommer det vara kvällsaktiviteter och lunch/mat.

 
Mat
Förutom boende kan man även välja att boka lunch och middag. Även det på Tänndalens Ski Lodge. Bokning och betalning av mat sker direkt till Hamra i samband med bokning på deras hemsida utifrån instruktioner du erhåller i november och framåt.
 • 13 år och äldre: Både lunch och middagar = ca 875 kr / person för alla dagar
  Inkluderar: Lunch: fredag, lördag och söndag
  och Middag: fredag och lördag
 • 13 år och äldre: Bara middagar = ca 440 kr / person för alla dagar
  Inkluderar middag fredag och lördag.
 • 4-12 år: Både lunch och middagar = ca 587 kr / person för alla dagar
  Inkluderar: Lunch: fredag, lördag och söndag
  och Middag: fredag och lördag
 • 4-12 år: Bara middagar = ca 290 kr / person för alla dagar
  Inkluderar middag fredag och lördag.
 • Barn under 4 år - gratis (tidigare år)

Resa

Egen bil, samåkning. Skriv in i gästboken för lägret om du önskar plats hos någon eller erbjuder plats. Länk till samåkning Familjeläger här
 
Liftkort
Aktiva/Föräldrar/syskon/anhöriga köper liftkort på webben enligt priser för 3 dagarskort med erhållen rabattkod.
 • Ungdom 7-17 år = 885 kr
 • Vuxen = 1.105 kr
  Vid behov av nytt axesskort tillkommer 60:-
 
Betalning (utifrån tidigare år)
Betalning för boende på läger samt matpaket sker i samband med bokningen på hamra hemsida. Betalning för liftkortet sker senare.
Ingen betalning sker i samband med reservation av plats på klubbens hemsida.
 
Anmälan
 1. Börja med att reservera en plats för åkare och tränare så får ni del av bokningskod som ska nyttjas mot hamra. Bokning/Reservation av plats sker under länken Anmälan.
 2. Efter genomförd reservation ovan kan du efter 27/11 boka boende, mat, liftkort på hamras hemsida med denna rabattkod.
 
Frågor
Frågor ställs till gruppansvariga
 
Sponsorer
Partners