SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fartläger - Björnrike
Datum: 19-22/1 (Skidåkning fredag - söndag 20-22/1)
För: U12 och uppåt. Åkare som inte varit på fartläger tidigare bör först stämma av med tränare innan anmälan. Vi kommer precis som tidigare år köra tillsammans med KALP med inhyrd tränare.
De som känner sig mogna att åka utan föräldrar kan göra det så länge man pratat ihop sig med någon vuxen med på resan.
Plats: Björnrike
Träning: Vi kommer ha storslalombacken för oss själva och utvecklas i mod och fart. Detta har åkarna sedan med sig även in i SL och GS åkning. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Förutom Super-G i bana kommer vi öva störtlopp, glid, hopp och terrängvågor.
Inhyrd tränare: Likt föregående år, Jonas från ASP.
Utrustning: Hjälm med hårda öron och ryggskydd är som vanligt obligatoriskt, super-g skidor är bra att ha. Har man inga egna går det också att köra på storslalomskidor, då gärna lite längre. Klubben har också köpt in 3 par super-g skidor som åkarna vid behov och utifrån turordning kan få testa några pass.
 
Boende: 8 bäddslägenheter i Lingonkullen. Lägenheterna fylls upp. Sänglinne tar var och en med själv.
OBS! 8/12 - Anmälningstid till klubbens boende har gått ut men det finns 2st bäddar lediga i 2 lägenheter. Hör av dig till Jonas Lunqvist - jlqvist@gmail.com om du vill ha en sådan bädd!
 
Pris boende aktiv i träningsgrupp: ca 550 kr (klubben sponstrar de aktivas boende på lägret i år)
Pris boende förälder/tränare: ca 850 kr
Mat: Ordnar man själva eller tillsammans i boendet.
 
Resa: Egen bil, samåkning. Skriv in i gästboken för fartlägret om du önskar plats hos någon eller erbjudre plats. Länk till samåkning fartläger här.
 
Liftkort: Köps på plats om inte SkiStar all enligt information under september.
Vi kommer återkomma med rabattkod för 1-3 dagarskort i samband med lägret.
 
Anmälan senast 7/12 (nu på onsdag) för att ta del av boendet: Klicka här för anmälan
Alla behöver anmäla sig via formuläret oavsett boende önskas eller ej då SMS grupp och kommunikation kommer ske utifrån anmälan.
 
Frågor / Avanmalan
Ta de i första hand med lagledare inom respektive träningsgrupp. Avanmälan samt övriga frågor kan tas direkt med Jonas Lundqvist via jlqvist@gmail.com.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners