SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till SVE 2 - Vemdalsskalet
Datum: 1-4/12 (Skidåkning lördag - måndag 2-4/12)
För: U12 och uppåt.
De som känner sig mogna att åka utan föräldrar kan göra det så länge man pratat ihop sig med någon vuxen med på resan.
Plats: Vemdalsskalet.
 
Träning: Vi kommer ha zon för att träna friåkningsövningar för de som inte varit med på tidigare läger och för övriga blir det fokus på GS men även SL.
Träningsavgift: 0 kr
 
Boende: Främst 10-bäddslägenheter på Skalshöjden (4-5 sovrum och 2 wc). Lägenheterna fylls upp. Sänglinne tar var och en med själv.
U14 åkare och äldre siktar vi bor själva i egen lgh, U14 och äldre behöver anmäla intresse för detta i samband med anmälan.
Pris boende förälder/syskon/tränare: 750 kr
Pris boende aktiv i träningsgrupp: 450 kr (Styrelsen subventionerar boendet för aktiva säsongen 23/24)

Mat: Ordnar man själva eller tillsammans i boendet.
OBS! Lagledare försöker styra upp gemensam middag för intresserade till självkostnadspris i en lägenhet lördag kväll. Hoppas alla vill vara med.
 
Resa: Egen bil, samåkning. Nyttja gärna Samåkningsfunktionen på hemsidan då klubben gärna ser samåkning till läger.
 
Liftkort: Kan bokas i förväg i samband med anmälan till ca 25% rabatt. Dock senast 1 vecka innan lägret genomförs, därefter gäller fullt pris.
 
Anmälan senast lördag 25/11: Anmälan sker här
Dock gärna så snart som möjligt så vi kan justera antalet bokade bäddar!
Alla åkare och tränare behöver anmäla sig via bokningsfunktionen då boendebokning, träningsplanering och kommunikation kommer ske utifrån anmälan.
 
Avanmalan
Avanmälan med möjlighet att få tillbaka pengar för boende möjligt fram till 1 vecka före ankomst och i vissa fall därefter om det inte skapar dyrare kostnader för klubben. Blir avbokning aktuellt ta det direkt med Jonas Lundqvist via jlqvist@gmail.com.
 
Frågor
Ta frågor i första hand med lagledare inom respektive träningsgrupp.
 
Sponsorer
Partners