SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fartläger 21/22

När är det äntligen dags för det roligaste på hela säsongen, det börjar nämligen att närma sig årets  fartläger i Björnrike!

Lägret är fredag till söndag 21-23/1 med ankomst på torsdagen 20/1.

Lägret riktar sig till åkare i U12-U16/Jun och precis som förra året så kommer vi att köra i Björnrike  tillsammans med KALP. Upplägget liknar också tidigare år då vi har hela Storslalombacken och del av angränsande Snobben helt för oss själva alla tre dagarna. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Förutom Super-G i bana kommer vi öva störtlopp, glid, hopp och terrängvågor. I år har vi Jonas från ASP som tränare.

 

Hjälm med hårda öron och ryggskydd är som vanligt obligatoriskt, super-G skidor är bra att ha men det går också att köra på storslalomskidor.

Bindande anmälan senast fredag 3 december och anmälan görs i formuläret här. Behöver man göra en efteranmälan kan detta gå att lösa men boende får då ordnas på egen hand. Boka gärna så fort som möjligt så vi kan boka boendet.

Välkomna!!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners