SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Info från U12
2022-12-08 23:14

Läger

Nu blir vi 20 åkare på sverige 3 - roligt! Mer info kommer inför lägret och lägersidan uppdateras kontinuerligt. Totalt blir vi ca 120 medlemmar som checkar in i Björnrike varav ca hälften är aktiva åkare! :)

 

Blir du sugen att vara med på Sverige 3 eller Fartlägret finns fortfarande chansen. Besök respektive lägersida. Boende behöver du dock ordna med själva.

 

Inomhusträning

Vi avslutar nu vår inomhusträning till förmån för snöläggning och lägerplanering / återhämtning. 

 

Träningstider i vinter

Nu är det klart att våra träningstider för vintersäsongen kommer att vara:

  • Måndagar kl 18-19.30 i Hemlingby
  • Onsdagar kl 18-20 i Kungsberget
  • Torsdagar kl 18.30-20 i Hemlingby

Parkering

I år kommer vi alltid behöva släppa av åkare/hämta åkare/parkera på toppen i samband med tävling/träning. Detta då det kommer att vara extremt trångt på parkeringen i samband med start och avslut av träningar. Enbart ledare får stå på nedre parkeringen.

 

Vallakurs

Vi kommer ha en vallakurs i samband med Sverige 3. Troligen på fredag efter våra zontider.

 

Medlemsavgift/träningsavgift

Dessa kommer att skickas ut under andra halvan av december.

 

Föräldramöte

Vi planerar att ha ett sådant på torsdag den 12/1.

Har du delar du gärna vill få info om - tveka inte att kontakta ansvariga i U12 och förmedla dina tankar.

 

Kalender

Kalendern är uppdaterad och du vet väl att du kan prenumerera på den för att få den i datorn / telefonen? Klicka in dig här för att få instruktion för det.

 

Kallelser

Många av er är duktiga att svara på kallelser. Vi ser gärna att ni alla har sportadmin medlemsapp installerad så är det smidigt att svara på kallelsen så snart den går ut.

 

Snöläggning

Vi hoppas att så många som möjligt nu hjälper till att lägga snö när vi har kallgrader så kan vi nog ha vår första träning innan jul i hemlingby. Extra viktigt för er som inte är med på Sverige 3 lägret att ni anstränger er på hemmaplan och tar snöläggningspass. Väldigt många kommer vara borta under lägerperioden.

 

Årsmöte

Så var det äntligen dags för årsmöte. Årsmötet går av stapeln den 13/12 kl 18 i Solängsskolans idrottshall. Alla är välkomna. 

 

//Ledarna U12

 

 

 
Sponsorer
Partners