Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

U8 - säsongspremiär barmarksträning!
2019-09-05 21:23

Hej alla glada!


Nu är det äntligen dags att dra igång säsong 2019/2020 för U8 gruppen i Gävle Alpina. Vi har sedan i våras tappat ett gäng åkare födda 2011 som gick upp till U10 men tillströmningen har varit god under sommaren så vi räknar med att få många välfyllda och roliga träningar framöver.


Träningstider

Fredagar 18:00 - 19:00, Vikingaskolans gymnastiksal (Bomhus).

(Det kommer vara uppehåll för höstlov den 1:a november)
När sedan snön är här kommer vi köra i Hemlingbybacken på fredagar mellan 18:00-19.30.


Alla träningar ligger i kalendern för U8 så se till att inkludera den i telefonen och datorn för ha bra koll på när och var vi kör. http://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=239940 Har du problem att få upp kalendern i telefonen - tveka inte att ta kontakt med någon av oss tränare/lagledare under en träning framöver.


Kallelser till träningarna

För att underlätta vår träningsplanering är det toppen att ni svarar på träningskallelserna som vi skickar ut så snart som möjligt. Det finns möjlighet att ändra ett svar om förutsättningarna ändras mot vad ni först har svarat, exempelvis vid oförutsedd frånvaro (sjukdom etc). Vi behöver veta hur många vi blir på träningen för att genomföra lyckade träningar.


Föräldramöte

I samband med träningen den 11:e oktober kommer vi köra ett föräldramöte.


Sugen att vara med som tränare?

Vi har som mål att alla tränare för U8 gruppen minst skall ha gått barntränarutbildning. Är du sugen att vara med som tränare i gruppen så kontakta huvudtränare Jonas Lundqvist (jlqvist@gmail.com). Vid intresse kommer du utöver den fröjd det är att jobba med dessa härliga barn även få möjlighet att gå en barntränarutbildning i Hemlingby alternativt Kungsberget.


Övrigt

  • Klubbjacka kommer erbjudas att köpa till subventionerad summa. Mer information om detta kommer under hösten.
  • Breddläger - Passar på att lyfta fram detta läger som kommer ske torsdag -> söndag v.4 i Hamra/Tänndalen. Ett läger som riktar sig till alla medlemmar i Gävle Alpina och brukar vara oerhört uppskattat. Planera in det i era kalendrar.
  • Missa inte att vi erbjuds rabatt på skistar kort om ni funderar på att köpa sådana inför vintern: http://www.gavlealpina.nu/nyheter/?ID=121929&NID=480953

Vi ser fram emot en jätterolig säsong och hoppas att vi ses redan den 13/9. Ta gärna med en kompis som är sugen på skidåkning med oss i vinter. Fritt fram att prova några gånger.


Mvh

//Tränarna i U8

 
Sponsorer
Partners