Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Gävle Alpina U8
Kort info om gruppen:

För er som är nya och inte har så bra koll på vår grupp så är vi en grupp från 5-8 år som tränar barmarksträning i väntan på snön och därefter på snö. Då kanske ni tänker "barmark för så här små barn?", och JA vi börjar säsongen med barmarksträning. Denna träning är i första hand inte för att utföra ren styrketräning utan snarare för att få ihop vår grupp efter sommaren och lära känna alla nya som gamla ansikten igen. Det kommer bli lekar, hinderbanor och en massa annat skoj. Ett annat syfte med denna träning är att de ska lära känna sina kroppar ännu mera och se att de kan mer än vad de tror, vilket självklart även gäller på snön.


Är ni inte medlem men är sugen på att bli det kan ni enkelt anmäla er här.


Spelregler

  • Här lyssnar vi på varandra
  • Ger beröm till varandra
  • Ger gärnet
  • Säger hej och hej då
    och sist men inte minst

Har superkul!! :D

U8 - säsongspremiär barmarksträning!
2019-09-05 21:23

Hej alla glada!


Nu är det äntligen dags att dra igång säsong 2019/2020 för U8 gruppen i Gävle Alpina. Vi har sedan i våras tappat ett gäng åkare födda 2011 som gick upp till U10 men tillströmningen har varit god under sommaren så vi räknar med att få många välfyllda och roliga träningar framöver.


Träningstider

Fredagar 18:00 - 19:00, Vikingaskolans gymnastiksal (Bomhus).

(Det kommer vara uppehåll för höstlov den 1:a november)
När sedan snön är här kommer vi köra i Hemlingbybacken på fredagar mellan 18:00-19.30.


Alla träningar ligger i kalendern för U8 så se till att inkludera den i telefonen och datorn för ha bra koll på när och var vi kör. http://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=239940 Har du problem att få upp kalendern i telefonen - tveka inte att ta kontakt med någon av oss tränare/lagledare under en träning framöver.


Kallelser till träningarna

För att underlätta vår träningsplanering är det toppen att ni svarar på träningskallelserna som vi skickar ut så snart som möjligt. Det finns möjlighet att ändra ett svar om förutsättningarna ändras mot vad ni först har svarat, exempelvis vid oförutsedd frånvaro (sjukdom etc). Vi behöver veta hur många vi blir på träningen för att genomföra lyckade träningar.


Föräldramöte

I samband med träningen den 11:e oktober kommer vi köra ett föräldramöte.


Sugen att vara med som tränare?

Vi har som mål att alla tränare för U8 gruppen minst skall ha gått barntränarutbildning. Är du sugen att vara med som tränare i gruppen så kontakta huvudtränare Jonas Lundqvist (jlqvist@gmail.com). Vid intresse kommer du utöver den fröjd det är att jobba med dessa härliga barn även få möjlighet att gå en barntränarutbildning i Hemlingby alternativt Kungsberget.


Övrigt

  • Klubbjacka kommer erbjudas att köpa till subventionerad summa. Mer information om detta kommer under hösten.
  • Breddläger - Passar på att lyfta fram detta läger som kommer ske torsdag -> söndag v.4 i Hamra/Tänndalen. Ett läger som riktar sig till alla medlemmar i Gävle Alpina och brukar vara oerhört uppskattat. Planera in det i era kalendrar.
  • Missa inte att vi erbjuds rabatt på skistar kort om ni funderar på att köpa sådana inför vintern: http://www.gavlealpina.nu/nyheter/?ID=121929&NID=480953

Vi ser fram emot en jätterolig säsong och hoppas att vi ses redan den 13/9. Ta gärna med en kompis som är sugen på skidåkning med oss i vinter. Fritt fram att prova några gånger.


Mvh

//Tränarna i U8

Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle Alpina?
2019-09-04 21:57
Träning i U8 gruppen riktar sig i år till de som är födda 2012-2014 där åkaren kan åka själv upp i lift i hemlingby samt själv ned i båda backarna.

Tveka inte att kontakta tränaransvarig eller lagledare för mer information, kontaktuppgifter här

Mvh
//Tränarna i U8
Nu har vi sommaruppehåll...
2019-07-16 22:33
Första tillfälle för inomhusträning blir den 13 september.

Säsongen 2019/2020 blir barnen födda 2012 de äldsta i U8 gruppen. Vi kör som vanligt den uppskattade barmarksträningen inomhus på fredagar och tanken är att vi kör igång med den första träningen den 13 september kl. 18:00 och avslutar kl. 19:00.

Det kommer vara uppehåll för höstlov den 1:a november. Sedan fortsätter vi när snön kommer i hemlingbybacken som är vårt tillhåll under resterande del av vintern.

Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle Alpina?
Träning i U8 gruppen riktar sig i år till de som är födda 2012-2014 och har ett sug att åka mer skidor. Anmäl er på anmälningssidan så kommer ni med i registret och får del av de utskick som kommer när vi kör igång igen.

Ps. Till tidigare medlemmar - Ta gärna med en kompis på träningen även i år! :D

/Tränarna i U8
 
Sponsorer
Partners