Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Gävle Alpina U8
Kort info om gruppen:

För er som är nya och inte har så bra koll på vår grupp så är vi en grupp från 5-8 år som tränar barmarksträning i väntan på snön och därefter på snö. Då kanske ni tänker "barmark för så här små barn?", och JA vi börjar säsongen med barmarksträning. Denna träning är i första hand inte för att utföra ren styrketräning utan snarare för att få ihop vår grupp efter sommaren och lära känna alla nya som gamla ansikten igen. Det kommer bli lekar, hinderbanor och en massa annat skoj. Ett annat syfte med denna träning är att de ska lära känna sina kroppar ännu mera och se att de kan mer än vad de tror, vilket självklart även gäller på snön.


Är ni inte medlem men är sugen på att bli det kan ni enkelt anmäla er här.


Spelregler

  • Här lyssnar vi på varandra
  • Ger beröm till varandra
  • Ger gärnet
  • Säger hej och hej då
    och sist men inte minst

Har superkul!! :D

Föräldramöte samt Gästrike Cup
2019-01-13 21:44
Hej!

 

Nu är snön här och sedan ett par veckor kör U8 gruppen sina träningar i Hemlingbybacken, fredagar klockan 18:00. Med detta brev vill vi informera om två närliggande händelser, Föräldramöte samt Gästrike Cup.

 

Föräldramöte:

 

Plats: Klubbstugan Hemlingbybacken.

Tid: Fredag den18’e januari kl. 18.05-19.00 (under barnens träning)

 

Vi hade ett föräldramöte då barmarksträningen startade. Nu när vi har gått på snö och flera nya barn har tillkommit till vår härliga grupp vill vi passa på att ha en ny träff. Vi vill gå igenom lite allmänt bra att veta kring vinterns träningar, utrustning, tävlingar, breddlägret men även den hjälp också denna klubb behöver från oss föräldrar i samband med träningar, tävlingar, snöläggning och den kiosk som försöker hålla öppet i Hemlingby på helger och vid tävlingar.

 

Gästrike Cup

Att tävla är inget krav men många barn tycker det är spännande att prova på och även att se de äldre barnen åka skidor. Gästrike Cup är ett sådant tillfälle där U8 har möjlighet att prova på att tävla. De tävlar i en bana med korta käppar, utan tidtagning och åker två åk. Efter målgång i åk två får varje barn ett pris vilket brukar uppskattas. Innan tävlingen samlas barnen med någon av tränarna som hjälper barnen att besikta banan samt bistår dem i starten etc.

 

Första tävling är redan nu på torsdag, den 17 januari. Inbjudan och information om Gästrike Cup finns här på vår hemsida www.gavlealpina.nu. Anmälan till tävlingen kan göra på plats men bäst är att göra det i förväg och då via Skidförbundets Tävlingskalender. Bifogad i detta brev finns även en instruktion om hur tävlingskalendern fungerar.

  

Varmt välkomna!

//Tränarna Gävle Alpina U8

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners