SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Info kring öppen träning samt träningsdag framöver
2021-02-02 07:45
Träningsdagar
Tyvärr ser det ut som att vi närmaste tiden inte får köra i Hemlingby på fredagar för kommunen så vi kommer istället köra dessa träningar för U8 på tisdagar 18.00-19.30. Se kallelser för träning.
Så vår standardträningstid är nu tills vidare:
Träning: Tisdagar 17.45-19.15 i Hemlingby
Träning: Söndagar 16.30-18.00 i Hemlingby
Öppen träningstid: Vanligtvis lördagar 08.00 - ca 9.30 i Hemlingby

Öppen träning
Då kommunen har släppt upp så vi som klubb får börja vara i Hemlingby vissa tider vill vi informera lite om vad öppen träning är för något. 
Vad innebär öppen träning: Vi kommer ha minst en aktiv tränare på plats som troligtvis sätter en bana men träningen sker helt utan struktur. Inga samlingar, inga fasta tider man behöver komma eller gå på. Enbart aktiva åkare i backen. Svara dock gärna på kallelsen precis som vanligt.
Hur vet man att en öppen träning blir av? En kallelse har gått ut för denna öppna träning (kan ibland bli med kort varsel)

Ett krav för att vi ska kunna bedriva dessa är att vi bemannar liften. I kallelsen - lägg en kommentar på om ni kan tänka er att ta liften. Är ni sugen på att lära er sköta liften - haka på en annan person under en träning.

Snöläggning
och snälla - ta snöläggningspass så vi får en skidsäsong som sträcker sig till mars och gärna in i slutet av april också! :)
 
Sponsorer
Partners