SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

U8 - Sommarlov
2021-05-09 07:00

Hej,

 

Nu har U8 tagit sommarlov och vi kan bara tacka för förtroendet att vi har fått vara med era barn. Vi gläds åt den utvecklingen vi har sett av personliga kvalitéer samt den glädje och utveckling på snö som vi har sett hos de aktiva. Oerhört kul också med den tillströmning av aktiva som skett under året. Ett stort tack också för att ni är så grymma att svara på kallelser till träningarna!

 

Säsongen 2021/2022 blir barnen födda 2014 de äldsta i U8 gruppen. Vi kör som vanligt den uppskattade barmarksträningen på fredagar och tanken är att vi kör igång med den första träningen utomhus den 17/9 kl 18 vid Hemlingbybacken och flyttar sedan inomhus från den 1/10.

 

Vi har redan börjat planera inför nästa säsong så vi ska ha tränare och en lokal som är anpassad till mängden aktiva att tillgå. Känner du dig sugen och tror att du kan bidra och vill vara tränare så tveka inte att höra av dig till Jonas Lundqvist (jlqvist@gmail.com) under sommaren.

 

Ledarstab 2021/2022 i U8

Huvudtränare: Jonas Lundqvist (fjärde året som huvudtränare)

Lagledare: Susanne Pettersson

Tränare sedan tidigare: Marie Hiltula, Jennie Björk, Stefan Schönnings, Marie Björk, Jan Karlgren, Johan Malmberg

Vi har även ett antal nya tränare som kommer att introduceras under hösten så vi ska kunna erbjuda en fortsatt kvalitativ och rolig träning!

 

Grov planering för U8 inför 2021/2022 (högst preliminär)

 • Träningsstart fredag 17/9 kl 18
 • Höstlov, Sportlov och Påsklov även från ordinarie träning.
 • Familjeläger torsdag-söndag v5 i Hamra/Tänndalen. (kan ev. bli v4)
 • Träning fredagar 18-19 (vi slutar 19.30 så snart vi kan gå på snö)
 • När vi har lyckats öppna Hemlingbybacken - öppenträning något pass under helgen.
 • Snöträning hoppas vi att enbart bedriva i Hemlingby på fredagar med undantag för läger.
 • Swe4 läger för U8/U10 i Björnrike. Detta läger kommer ske fredag-söndag någonstans mellan v10-v12. Detta beroende på hur tävlingskalendern spikas under hösten.
  ( Känner ni att ni vill prioritera ett läger så satsa på familjelägret! )

Mer information kommer när säsongen närmar sig..

 

Kommande säsong

 • Sluta i GASK?
  Vet ni med er att ni inte kommer att vara med i Gävle Alpina nästa säsong men har fått ett mail om denna nyhet så meddela jlqvist@gmail.com detta så kan jag ta bort er från kommande säsong och kan planera bättre för de som vill vara med.

 • Flytt till U10
  Alla barn som är födda 2012 eller 2013 som har tränat i U8 gruppen kommer att flyttas upp till U10. Skulle ditt barn flyttas upp utifrån detta och du känner att ditt barn inte är redo att flyttas upp till U10 så kontakta tränaransvarig så får vi ha en gemensam diskussion om vad som blir bäst.
  Flyttar ni upp till U10 kan ni redan nu läsa lite vad som gäller där kommande säsong. Klicka här.

För övriga som därmed vill vara med även kommande säsong så kommer nyheter och kallelser när säsongen närmar sig, detsamma för de som flyttas upp till U10! 

 

Klubbkläder

Vi bytte klädleverantör i år och har haft en strulig säsong kring klädleveranser ihop med Corona som ställt till det. Vi ber att få återkomma med information kring tidig beställning och tidig leverans av kläder framöver.

 

Se nu till att röra på er ordentligt och ladda för en säsong 2021/2022 som erbjuder ännu fler tillfällen att ha kul ihop med kompisar och utvecklas i skidåkningen!

 

Och vi ser gärna att ni värvar en kompis till kommande träningar. :D 

 

Med vänlig hälsning

/tränare och ledare i U8

 

 
Sponsorer
Partners