SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

U8 tar höstlov och annan info..
2021-11-01 19:00

Nu är vi igång och har haft otroligt kul inomhus. Det känns som det är grupp som håller på att växa sig samman och har oerhört kul på träning. Vilken energi på fredagkvällar, kul att se!

 

Uppehåll

Fredag den 5/11 har vi uppehåll

 

Nästa träning

Vi ses återigen i solängsskolan fredag den 12 november.

 

Gästrike cup

För er som prenumererar på kalendern så är den nu uppdaterad med plan för Gästrike cup och familjeläger. För er som ännu inte gör det. Klicka på prenumerera på kalendern och kom igång.


Som ni ser kommer det att arrangeras 2 st GS tävlingar i Kungsberget. Inga problem för våra åkare att ställa upp men det kommer vara krav på hårda öron då. Har man inte det kommer man inte få starta.

 

Utöver dessa planeras det att bli 5 SL tävlingar där vi hoppas på stort deltagande! Efter varje tävling kommer man få medalj eller möjligtvis en liten pokal, oavsett hur de har kört! 😁

 

Anmälan familjeläger

Ni har väl inte missat att det kommit ut inbjudan till Familjeläger v5. Vi hoppas verkligen vi kan slå rekord för antalet U8 deltagare och aktiva åkare denna vinter! :)  Skiddagar är 4-6/2.


Lägret kommer att erbjuda: skidutveckling under ca 15h utifrån respektive åkares nivå, lek med kompisar, möjlighet att lära känna nya vänner, fantastiskt boende, en härlig skidmiljö, fadderåkning där våra äldre åker iväg och tar ansvar för våra unga på u8s villkor. Och för er vuxna en tid att själva få åka skidor och lära känna andra familjer.

 

Medverkan på lägret innebär som ni förstår stora möjligheter till utveckling hos våra åkare, och det på alla plan!

Läs mer och anmäl här så snart som möjligt, senast 19/12.

 

mvh
Jonas och övriga tränare/ledare i U8

 

 
Sponsorer
Partners