Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle Alpina U10?
2020-06-04 23:29
Träning i U10 gruppen riktar sig säsongen 2020/2021 till de som är födda 2011-2012 där åkaren har ett sug att utveckla sin skidåkning ytterligare. Vi kommer träna brett och köra ännu mer kortkäpp, jobba på att hoppa, snurra 360 med skidor i snön, åka på skidans skärning i grön terräng och hantera skidorna i relation till sin egen färdighet utifrån grundrörelser och basfärdigheter.

Förkunskaper: Åkaren kan åka på en skida i taget, åker oftast med parallella skidor, kan åka baklänges och kan själv ta knapplift och ankarlift.

Vi bedriver barmarksträning utomhus och inomhus med fokus på rörelseutveckling och gruppgemenskap från mitten av september fram tills mitten av december då vi brukar kunna gå på snö. Träning på snö bedrivs i Hemlingby med start kl 18 så snart snön har lagt sig i backen, antingen naturligt eller med hjälp av snötillverkningen som vi samarbetar med Gävle Kommun kring.

Träningstid: Vi startar 7 september.
Barmark utomhus: Måndagar 18-19. (från 7/9)
Barmark utomhus: Onsdagar 18-19 (från 23/9). (kan bli inomhus senare under hösten)
Snöträning: ( så snart snö finns att tillgå i Hemlingby): Måndagar och onsdagar 18-19.30

Tveka inte att kontakta tränaransvarig ( jlqvist@gmail.com) eller lagledare för mer information.

Klubbkläder Under hösten tar vi upp beställning på klubbjackor, klubbmössor och klubbtröjor. Jackan uppmuntrar vi verkligen till och den är fodrad och väldigt praktisk och skön och kan självklart användas utanför träning också. Den brukar även erbjudas till ett väldigt förmånligt pris.

FAQ
Läs mer om dina funderingar redan har ett svar här.

Medlems- & Träningsavgifter
Läs mer information om detta här.

Ansökan
Anmäl er på anmälningssidan så kommer ni med i registret och får del av de utskick och kallelser som kommer när vi kör igång igen.

Mvh
//Tränarna i U10
 
Sponsorer
Partners