Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Corona påverkar U10 träningar..
2020-03-20 21:40

Hej,


Inomhusträningar

Med anledning av Corona så ställer vi in våra inomhusträningar vi hade tänkt köra i Vikingaskolan framöver.


Kungsberget stänger måndagar-onsdagar

Kungsberget kommer hålla stängt en viss tid framöver under måndagar - onsdagar.


Träning u10

Vi kommer att försöka erbjuda träning på torsdagar framöver och då krävs liftkort. Kallelser kommer skickas ut i god tid. Vi kommer att uppdatera kalendern med vilken disciplin vi kommer köra samt göra ett extra utskick till de som anmält sig kvällen innan träningen. Vi jobbar på att hitta ett till tillfälle per vecka när vi också kan träna tillsammans. :)


Vi ger inte upp vintern riktigt ännu!


mvh

//Tränarna i U10


Läger 14-15 mars för U8/U10
2020-02-19 22:37

Hej,


Då snöbristen lyser med sin frånvaro har U8 bestämt sig för att anordna ett läger med träning 14-15 mars. Ännu är platsen inte bestämd för detta läger men de U10 åkare som inte kommer tävla i Orsa cup den helgen är varmt välkomna att följa med på detta läger så ska vi försöka styra upp en så bra träning som möjligt för de U8or och U10or som åker med.


Kostnader som uppstår för detta tidigare oplanerade läger kommer såväl syskon/aktiva barn/föräldrar och tränare få stå för själva.


Platsen för lägret är ännu inte bestämt men information kommer att komma i helgen eller under v.9


Boka upp dessa datum i kalendern och fundera på om ni vill hänga med på en kul och träningsfylld helg om inte tävling i Orsa lockar ännu mer! :)


//Tränarna i U10

Försäsongen är igång!
2019-09-04 20:20
Nu är vi igång i U10-gruppen. Glada kids och taggade ledare har kört ett pass med bl.a. hinderslalombackintervaller i Hemlingbybacken i måndags följt av onsdagsträning i Vikingaskolans gympasal med bl.a. äventyrlig hinderbana och, som bilden visar, kräftställning med fot-highfives! Vi längtar redan nu efter nästa pass!
Säsongspremiär barmarksträning
2019-08-20 20:15

Hej alla glada skiddiggare!

 

Nu är det äntligen dags för säsongspremiär för Gävle Alpinas grupp U10 för åkare födda 2010 och 2011. Måndagen den 2/9, kl 18.00, kör vi igång med barmarksträningen!

 

Träningstiderna kommer att vara enligt följande:

Måndagar: 18.00-19.00, utomhus i Hemlingby.

Onsdagar: 18.00-19.00, Vikingaskolans gymnastiksal.

 

Alla träningar kommer att ligga i kalendern för U10 som finns på följande länk här på hemsidan:

http://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=240347

 

På sidan som visar kalendern för U10 (länk enligt ovan) finns en funktion som gör att ni kan prenumerera på kalendern och på så vis få in alla aktiviteter och automatiska uppdateringar i den kalender ni använder till vardags. Det kan vara kalendern i din telefon, dator eller annan device. Ni hittar funktionen uppe till höger på kalendern och den heter ’Prenumerera >>’.  Följ instruktionerna som ges via länken. Om ni inte får det att fungera, hör gärna av er så hjälper vi till!

 

Vi kör efter principen med träningskläder efter väder och tillfälle. Motsvarande kläder för ute- och innegympa på skolan fungerar alltså utmärkt.

 

I de fall man inte har möjlighet att vara med på två träningar i veckan är man varmt välkommen de tillfällen man kan.

 

Vi ser fram emot en jätterolig säsong och hoppas att vi ses redan på måndag den 2/9. Ta gärna med en kompis som också är sugen på skidåkning med oss i vinter!


//Tränarna i GASK U10

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners