SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna tillbaka till en ny säsong 21/22
2021-08-20 20:00

Äntligen kör barmarkssäsongen igång!

 

Vi hoppar ni laddat ordentligt för en ny säsong med barmarksträning och att ni haft en härlig sommar.

 

Måndag den 6/9 blir starten för en lång säsong 21/22 med massor i snö ända in i maj som vi hoppas.

 

Vi kör två gånger i veckan

Måndagar 18.00-19.00

Onsdagar 18.00-19.00

Plats: Hemlingbybacken fram tills oktober därefter i solängsskolans idrottssalar. 

 

Vi kommer att cykla på måndagar med start  v. 37-39. Klockan 17.30-19.00

 

Glöm inte att svara på kallelser, de underlättar våra planeringar inför kommande träning!

 

Tveka inte att höra av er om ni har någon fråga eller fundering! 

 

Hälsningar ledarna i U10

Info kring öppen träning
2021-02-02 07:29
 
Öppen träning
Då kommunen har släppt upp så vi som klubb får börja vara i Hemlingby vissa tider vill vi informera lite om vad öppen träning är för något. 
Öppen träningstid: Ej bestämd för säsongen 2021/2022
Vad innebär öppen träning: Vi kommer ha minst en aktiv tränare på plats som troligtvis sätter en bana men träningen sker helt utan struktur. Inga samlingar, inga fasta tider man behöver komma eller gå på. Enbart aktiva åkare i backen. Svara dock gärna på kallelsen precis som vanligt.
Hur vet man att en öppen träning blir av? En kallelse har gått ut för denna öppna träning (kan ibland bli med kort varsel)
 
Ett krav för att vi ska kunna bedriva dessa är att vi bemannar liften. I kallelsen - lägg en kommentar på om ni kan tänka er att ta liften. Är ni sugen på att lära er sköta liften - haka på en annan person under en träning.
 
Snöläggning
och snälla - ta snöläggningspass så vi får en skidsäsong som sträcker sig till mars och gärna in i slutet av april också! :)
Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle Alpina U10?
2020-06-04 23:29
Träning i U10 gruppen riktar sig säsongen 2021/2022 till de som är födda 2012-2013 där åkaren har ett sug att utveckla sin skidåkning ytterligare. Vi kommer träna brett och köra ännu mer kortkäpp, jobba på att hoppa, snurra 360 med skidor i snön, åka på skidans skärning i grön terräng och hantera skidorna i relation till sin egen färdighet utifrån grundrörelser och basfärdigheter.

Förkunskaper: Åkaren kan åka på en skida i taget, åker oftast med parallella skidor, kan åka baklänges och kan själv ta knapplift och ankarlift.

Vi bedriver barmarksträning utomhus och inomhus med fokus på rörelseutveckling och gruppgemenskap från mitten av september fram tills mitten av december då vi brukar kunna gå på snö. Träning på snö bedrivs i Hemlingby med start kl 18 så snart snön har lagt sig i backen, antingen naturligt eller med hjälp av snötillverkningen som vi samarbetar med Gävle Kommun kring.

Träningstid: Vi startar 30 augusti.
Barmark utomhus: Måndagar 18-19. (från 30/8)
Barmark utomhus: Onsdagar 18-19 (från 1/9). (Onsdagsträningen blir inomhus från 6 oktober)
Snöträning: ( så snart snö finns att tillgå i Hemlingby): Måndagar och onsdagar 18-19.30

Tveka inte att kontakta ansvarig i U10 för att få mer information. Kontaktuppgifter hittar du här.

Klubbkläder Under hösten tar vi upp beställning på klubbjackor, klubbmössor och klubbtröjor. Jackan uppmuntrar vi verkligen till och den är fodrad och väldigt praktisk och skön och kan självklart användas utanför träning också. Den brukar även erbjudas till ett väldigt förmånligt pris.

FAQ
Läs mer om dina funderingar redan har ett svar här.

Medlems- & Träningsavgifter
Läs mer information om detta här.

Ansökan
Anmäl er på anmälningssidan så kommer ni med i registret och får del av de utskick och kallelser som kommer när vi kör igång igen.

Mvh
//Tränarna i U10
 
Sponsorer
Partners