SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Viktig info inför tävling
2022-01-19 06:43

Gästrike cup

Alla tävlingar finns nu synliga på denna informationssida.
I Gästrike Cup 2 och 5 är det storslalom. För att U10 ska få starta då krävs en alpin hjälm med hårda öron. Har man inte detta kommer man ej få starta så undvik den situationen!

Kalendern i U10 uppdateras med aktuella tidpunkter för tävling under dagen.

 

U8/U10 kommer tävla först innan de äldre kommer till backen och tävlar så vi har förhoppningar att tävlingen är klar till senast 19.30.

 

Inbjudan till Gästrike cup 1 den 25/1 hittar ni här.

Anmälan senast 23/1 till Gästrike cup 1 - klicka här

 

Vilken klass ska ni välja vid anmälan?

- Flickor i U10 gruppen anmäler sig till klass D 9-10

- Pojkar i U10 gruppen anmäler sig till klass H 9-10

 

Förutsatt att ni varit på en träning och kryssat i att ni kommer på träning så finns åkaren med i idrottonline som används när ni anmäler åkaren till tävling. Viktigt! - när ni söker fram åkare under anmälningsögonblicket - välj aktiv i gren: "Alla grenar" istället för bara Alpint. Väljer ni alpint hittar ni troligen inte åkaren.

 

Lite annan praktisk info om gästrike cup kommer i helgen.

 

Parkering

När vi i U10 tränar och tävlar i Gästrike cup kommer det vara trångt på parkeringen. Se till att vara noga med att följa den parkeringsinfo som skickats ut inom klubben här.

Ta del av den här.

 

// Ledarna u10

Info kring öppen träning
2021-02-02 07:29
 
Öppen träning
Då kommunen har släppt upp så vi som klubb får börja vara i Hemlingby vissa tider vill vi informera lite om vad öppen träning är för något. 
Öppen träningstid: Ej bestämd för säsongen 2021/2022
Vad innebär öppen träning: Vi kommer ha minst en aktiv tränare på plats som troligtvis sätter en bana men träningen sker helt utan struktur. Inga samlingar, inga fasta tider man behöver komma eller gå på. Enbart aktiva åkare i backen. Svara dock gärna på kallelsen precis som vanligt.
Hur vet man att en öppen träning blir av? En kallelse har gått ut för denna öppna träning (kan ibland bli med kort varsel)
 
Ett krav för att vi ska kunna bedriva dessa är att vi bemannar liften. I kallelsen - lägg en kommentar på om ni kan tänka er att ta liften. Är ni sugen på att lära er sköta liften - haka på en annan person under en träning.
 
Snöläggning
och snälla - ta snöläggningspass så vi får en skidsäsong som sträcker sig till mars och gärna in i slutet av april också! :)
Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle Alpina U10?
2020-06-04 23:29
Träning i U10 gruppen riktar sig säsongen 2021/2022 till de som är födda 2012-2013 där åkaren har ett sug att utveckla sin skidåkning ytterligare. Vi kommer träna brett och köra ännu mer kortkäpp, jobba på att hoppa, snurra 360 med skidor i snön, åka på skidans skärning i grön terräng och hantera skidorna i relation till sin egen färdighet utifrån grundrörelser och basfärdigheter.

Förkunskaper: Åkaren kan åka på en skida i taget, åker oftast med parallella skidor, kan åka baklänges och kan själv ta knapplift och ankarlift.

Vi bedriver barmarksträning utomhus och inomhus med fokus på rörelseutveckling och gruppgemenskap från mitten av september fram tills mitten av december då vi brukar kunna gå på snö. Träning på snö bedrivs i Hemlingby med start kl 18 så snart snön har lagt sig i backen, antingen naturligt eller med hjälp av snötillverkningen som vi samarbetar med Gävle Kommun kring.

Träningstid: Vi startar 30 augusti.
Barmark utomhus: Måndagar 18-19. (från 30/8)
Barmark utomhus: Onsdagar 18-19 (från 1/9). (Onsdagsträningen blir inomhus från 6 oktober)
Snöträning: ( så snart snö finns att tillgå i Hemlingby): Måndagar och onsdagar 18-19.30

Tveka inte att kontakta ansvarig i U10 för att få mer information. Kontaktuppgifter hittar du här.

Klubbkläder Under hösten tar vi upp beställning på klubbjackor, klubbmössor och klubbtröjor. Jackan uppmuntrar vi verkligen till och den är fodrad och väldigt praktisk och skön och kan självklart användas utanför träning också. Den brukar även erbjudas till ett väldigt förmånligt pris.

FAQ
Läs mer om dina funderingar redan har ett svar här.

Medlems- & Träningsavgifter
Läs mer information om detta här.

Ansökan
Anmäl er på anmälningssidan så kommer ni med i registret och får del av de utskick och kallelser som kommer när vi kör igång igen.

Mvh
//Tränarna i U10
 
Sponsorer
Partners