Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Gävle Alpina Breddläger!
Gävle Alpina  inbjuder härmed till vårt populära breddläger i slutet av vecka 4 2018. Avresa 25/1.

Vi skall enligt tidigare tradition i dagarna tre ha gruppträningar,  fadderskidåkning, föräldraskidåkning och trevliga aktiviteter kvällstid i Hamras skidanläggning.


De som åker buss samlas vid Gävle Bro (norrgående trafik) kl 15:00 för packning av bussen som avgår 15:30. Beräknat 45 minuters stopp i Sveg.  Matsäck eller handla på korvmacken i Sveg.

Du som åker egen bil hämtar nycklar till lägenheten på Gästcentrat i Wärdshuset.
Bifogar en boendelista. 

Närbutiken i Hamra är öppen 09:00-16:00 alla dagar.

Fredag morgon samlas grupperna utanför Wärdshuset klockan 08:45. På morgonens samling delas liftkorten ut. Föräldrar och syskon med barn i två grupper hämtar liftkorten i det yngre barnets grupp. Liftkorten skall på söndag lämnas åter till gruppansvarige. Alla känner inte alla så trevligt vore om alla skriver sitt namn på en tejpbit som sätts på hjälmen.

Liftarna är öppna i Hamra/Tänndalen mellan 09:00-15:00.

Mattider:
11:30 U8-U10 grupperna
12:00  U12-U14-U16 grupperna 
18:00 U8-U10 grupperna
18:30  U12-U14-U16 grupperna  

Föräldrar och syskon äter mat i samma grupp som ni fick liftkort i. Skulle någon i den tidigare matgruppen vilja äta lite senare, så går det bra. Vi är några färre i den sena matgruppen.

Fredag kväll med start 19:30 informerar styrelsen om klubbens verksamhet och mål. För de yngsta kör vi Filmtajm inne i Wärdshuset.

På lördag kväll är det samling kl. 19:30 i Wärdshuset för en hakultillsammanskväll med lotteri och frågesport. Filmtajm även på lördagkvällen. 

Båda kvällarna finns barservering i Wärdshuset.

Information om träningsaktiviteter under lägret fås av tränarna. Meddelanden som berör lägerdeltagare anslås på anslagstavlan i Wärdshusentrén.

Som vanligt finns världens bästa kanelbullar i fiken vid Buskvallen Inn och Tännporten.

Fredagen ägnas helt åt skidåkning i grupperna. Om möjlighet ges kommer vi fredag efter lunch att ställa en föräldrarbana i sista hanget mot Värdshuset. Håll koll! Ha kul!!

Lördag med samling utanför Värdshuset 12:45 kommer vi att ha fadderskidåkning för barnen.  

Söndag efter lunch ställer vi en parallell-slalombana med kortkäpp i sista hanget mot Wärdshuset. Öppen för alla.

Lägenheter som ev. måste lämnas på söndagförmiddag anslås på anslagstavlan i Wärdshuset.  Samtliga nycklar ska lämnas till Gästcentrat i Wärdshuset.

Om några frågetecken angående träningen vänd er till respektive tränare. Frågor kring lägret i allmänhet vänd er till Örjan. Tel. 070-663 33 98

Välkommen till Hamra önskar alla ledarna i GASK

OBS! Glöm ej frukost, lakan och handdukar utöver skidutrustningen.
 
Sponsorer
Partners