SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till SWE 5(Familjeläger)

Gävle Alpina bjuder nu in till nytt Sverige läger SWE v5, som ersättning för vårt traditionella familjeläger, och bjuder därför in alla våra aktiva åkare på ett fartfyllt läger.


Ett år när inget är som vanligt, är vi glada att ändå kunna erbjuda ett familjeläger på anpassat sätt. Därför ordnas boende och måltider separat i varje bokningssällskap. Vi kommer att planera för ett ordentligt lunchuppehåll, så att möjlighet finns att laga mat per boende.


I år har vi bokat Åre och specifikt Duveds skidområde för vår träning. Området erbjuder oss fantastiska träningsmöjligheter i varierad svårighetsgrad. Duved och Tegefjäll har allt från mycket lätta till mer avancerade nedfarter. I Tegefjäll finns också fantastiska friåkningsmöjligheter i varierade skogsområden.


Träningsdagar
Fredag-söndag 5-7/2

Anmälan gör ni här

Anmälan senast 24/1
Måndag 25/1 återkommer vi med besked till anmälda om lägret blir av för samtliga träningsgrupper utifrån antalet anmälda. Vi rekommenderar därför att boenden som inte går att avboka, bör avvaktas med att bokning till dess.

Frågor ställs till gruppansvariga
2018-12-04 22:32
 
 
Sponsorer
Partners