SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongen 22/23 och uppstartsträff 4 sep
2022-08-17 11:36

Hej skidvänner!

 

Väntan har varit lång men nu börjar det äntligen bli dags att göra sig redo för vinterns härliga äventyr. I skrivande stund är vi 7 st åkare och 4 ledare i U6 och det brukar tillkomma några så fort väderleken påminner oss om att det går att ha roligt med skidor på snö! :)

 

Gemensam uppstartsträff U8/U6

Vi börjar med att samlas för gemensamma lekar och information om det nuvarande upplägget för kommande säsong. Vi avslutar denna aktivitet med föräldra-/ledarutmaning och korvgrillning!

 

https://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=239940&AID=17228261

 

Datum: 4 september
Tid: kl 14-16
Plats: Utvalnäs, Argoplanen

 

 

Ordinarie träningsdag denna säsong hoppas vi kunna ha fredagar. Även söndag kommer att användas för den inledande barmarksträningen utomhus och för frivillig extra träning under snösäsongen.

 

Barmarksträningen på Solängsskolan är redan klar och där har vi ordinarie träning fredagar kl 17:15 - 18:15 med tillgång till båda hallarna.

 

Snöträningen i Hemlingby är inte helt klar än. Vi försöker att få till fredagar som ordinarie träning för U6 och som extra öppen träning för U8.

 

Titta gärna i kalendern för att se de träningstillfällen som redan är planerade (kallelse skickas veckan innan varje träning):

https://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=375409

 

 

Föräldramöte

Vi kommer att gå igenom säsongsupplägg på uppstartsträffen 4 september och sen lite mer detaljerad information på den sista barmarksträningen på Solängsskolan den 16 december.

 

 

Läger

I de yngre åldrarna har vi inte hela säsongen fullmatat med läger så som de äldre ofta har utan vi försöker att kunna utnyttja Hemlingbybacken i möjligaste mån. Tryter snötillgången där får vi ta till Kungsberget som alternativ träningsbacke.

 

Det läger som vi dock brukar rekommendera att vara med på är det omtyckta familjelägret (i vissa utskick även kallat Sverige 4) där hela familjen är varmt välkommen att delta!

 

Vecka 5 - familjeläger i Hamra och då är hela familjen välkommen!

 

Läs mer om våra läger för U6 här:

https://www.gavlealpina.nu/sida/?ID=376695

 

Liftkort

Likt tidigare år kommer åkare kunna köpa rabatterade skistar all winter kort med 40% rabatt på ordinarie pris. Mer info kommer från klubben i början av september.

Vår förhoppning är också att även i år kunna erbjuda liftkort för åkare till kungsberget och Tänndalen. Mer info kommer under hösten.

 

 

Andra bra länkar för U6

Kalendern med alla våra aktiviteter finns här - klicka gärna på att Prenumerera.

U6s hemsida finns här.

 

..och glöm inte att ni bör ha sportadmin medlemsapp installerad så blir det lätt att svara på träningskallelser!

 
Sponsorer
Partners