SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Våra läger i U6

Träningsupplägg

Vi tränar allsidigt i U6 och vill utveckla deras skidåkning på alla möjliga sätt. Genom att testa på olika sätt att åka skidor och på olika underlag utvecklas skidåkningen. Varje träning ska vara Rolig, Aktiverande och Motiverande. Är vi på läger blir både skogsåkning och åkning i pist mycket där vi vill åka så mycket skidor som möjligt. Tydligt fokus är att det är kul att vara tillsammans och på skidor. Älska snö!

 

Tidpunkt för våra läger

Länk till lägersidan för anmälan och datum här.

 

I U6 anordnar klubben följande läger:

- Familjeläger

För vem? - Alla i U6 och alla äldre grupper!
Detta är nog det roligaste lägret där de har oerhört kul mellan grupper och vi bor otroligt bra. Vi uppmuntrar hela familjen att åka och mingla med andra inom klubben. Väldigt fin skidåkning dagarna igenom och mycket skoj och lek präglar träningsdagar och umgängeskvällar. Som förälder i U6 får man räkna med att ställa upp och åka ihop med gruppen initialt och eventuellt hela lägret.

 

För U8 och uppåt anordnar klubben fadderskidåkning en eftermiddag. Barnen i U6 får då välbehövlig vila eller chans att åka tillsammans med mamma och pappa.

 

 
Sponsorer
Partners