SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till SVE 3 - Björnrike
Datum: 14-17/12 (Skidåkning fredag-söndag 15-17/12)
För: U10 och uppåt 
De som känner sig mogna att åka utan föräldrar kan göra det så länge man pratat ihop sig med någon vuxen med på resan.
Plats: Björnrike
Träning: Vi kommer ha zon för att träna SL och GS i bana och kommer även köra vissa friåkningsövningar för de i U10 som inte haft dagsläger i kungsberget innan.
Träningsavgift: 0 kr
 
Boende: Främst 12- och 8-bäddslägenheter i Nallehusen (3 wc respektive 2 wc). Lägenheterna fylls upp. Sänglinne tar var och en med själv.
 
Pris boende förälder/syskon/tränare: 800 kr
Pris boende aktiv i träningsgrupp: 500 kr (Styrelsen subventionerar boendet för aktiva säsongen 23/24)

Mat: Ordnar man själva eller tillsammans i boendet.
OBS! Fredag kväll är det bokat för gemensam tacokväll med aktiviteter, utbildning och information inne på sportköket i Björnvallen.
 
Resa: Egen bil, samåkning. Skriv in i gästboken för lägret om du önskar plats hos någon eller erbjuder plats. Länk till samåkning Sve3 här.
 
Liftkort: Kan bokas i förväg i samband med anmälan till ca 25% rabatt. Dock senast 1 vecka innan lägret genomförs, därefter gäller fullt pris.
 
Anmälan senast fredag 8/12: Anmälan sker här
Dock gärna så snart som möjligt så vi kan justera antalet bokade bäddar!
Alla åkare och tränare behöver anmäla sig via bokningsfunktionen då boendebokning, träningsplanering och kommunikation kommer ske utifrån anmälan.
 
Avanmalan
Avanmälan med möjlighet att få tillbaka pengar för boende möjligt fram till 1 vecka före ankomst och i vissa fall därefter om det inte skapar dyrare kostnader för klubben. Blir avbokning aktuellt ta det direkt med Jonas Lundqvist via jlqvist@gmail.com.
 
Frågor
Ta frågor i första hand med lagledare inom respektive träningsgrupp.
 
Sponsorer
Partners