Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Gävle Alpina Klubbkläder

Klubben har valt att fokusera på att erbjuda fartdräkt och en klubbjacka. De levereras av Beyond X och Stadium. Klubbens loggor är tryckta eller broderade på plaggen.


Klubbjackan är framtagen i ett samarbete med Stadium och kan med sponsorers hjälp erbjudas till ett förmånligt pris:

- Barn/Ungdom: 450 kr inklusive brodyr/tryck (ordinarie pris 999kr)

- Ungdom/Vuxen aktiv åkare: 899 kr inklusive brodyr/tryck (ordinarie pris 1599kr)

- Ungdom/Vuxen förälder: 1199kr inklusive brodyr/tryck (ordinarie pris 1599kr)


Jackan har en broderad Gävle Alpina logotyp stort på ryggen, ett Gävle Alpina märke på en axeln och sponsortryck på den andra axeln. Detta gäller alla jackor. Namn tryckt på fram jackan är valfritt.


Beställningsformulär för klubbjackan laddas ner här, och mailas sedan till Camilla Sjöholm-Vitasovic.


Nedan ser ni design, bilder och lite mer information om fartdräkten och jackan.

Klubbjacka Barn / Ungdom
Fram och baksida Gävle Alpina klubbjacka 2017/2018

Everest Dex Softshell Jacket

Mjuk, smidig och stretchig barnjacka som passar både som skidjacka och som vinterjacka. Den är varmt vadderad med polyesterfyllning och har vind- och vattentätt yttertyg (20 000 mm vattenpelare) som också ger bra andasförmåga. Även försedd med heltejpade vattentäta sömmar, vindslå bakom dragkedjan som hindrar vind och kyla att tränga igenom samt med avtagbar, justerbar huva för barnets säkerhet. Jackan har också snölås i midjan, reflexdetalj på ryggen för bättre synlighet och flera fickor, varav en liftkortsficka på ärmen. Justerbar nederkant och ärmslut med kardborrejustering och invändig elastisk mudd hjälper till att hålla kyla och vind ute. Jackan är fri från miljöfarliga fluorkarboner och har innerfoder färgat med energibesparande Solution Dye-teknik.


 • Juniorstorlek 112-164
 • Värmande vaddering
 • Vattentät (20 000 mm vattenpelare)
 • Tejpade vattentäta sömmar
 • Avtagbar justerbar huva
 • Plaggets rygglängd i stl. 140: ca 62 cm.
Klubbjacka Ungdom / Vuxen
Lätt vadderad skidjacka med yttermaterial i tvålagerskonstruktion. Yttermaterialet är vattentätt (10 000 mm vattenpelare) och ger effektiv andasförmåga (10 000 g/m2/24 h). Alla sömmar på jackan är försedda med tejp för att ge ett så bra skydd som möjligt mot regn och snö. Jackan har även vattentät dragkedja fram och på utsatta fickor. Insidan har stretchpaneler för bästa passform samt meshpaneler bak som hjälper till att ventilera bort extra värme. Jackan har snölås i midja och ärmslut, hög innerkrage med bekväm fleeceinsida samt avtagbar, justerbar huva med skärm framtill som skyddar mot snö och regn. Även försedd med ventilationsöppningar under ärmarna och flera praktiska fickor, bland annat en liftkortsficka på ärmen och två innerfickor. Integrerad RECCO-reflektor underlättar sökningen vid eventuell lavinolycka. Jackan är fri från miljöfarliga fluorkarboner.

 • Skidjacka
 • Herrstorlekar; XS-XXL
 • Vattentätt yttermaterial (10 000 mm)
 • Effektiv andasförmåga (10 000 g/m2/24 h)
 • Lätt vaddering
 • Plagget är fritt från miljöfarliga fluorkarboner
 • Plaggets rygglängd i stl. M: ca 75 cm.
Fartdräkt
Design Gävle Alpinas fartdräkt

Fartdräkten är mycket prisvärd och lika bra som betydligt dyrare dräkter. Den tillverkas av  Beyond-X som också enligt uppgift tillverkar även fartdräkterna åt bla POC och Spyder.


Klubben subventionerar varje fartdräkt med 500kr. Avdraget är redan gjort i det pris som visas på Beyond-X hemsida. Subventionen faktureras separat direkt till klubben per levererad fartdräkt.


Ni beställer fartdräkten direkt hos leverantören, Beyond-X. För att komma till den sidan, klicka här!
 
Sponsorer
Partners