Gävle Alpina Skidklubb
Välkommen till vår klubb!

Den 10 maj 1966 bildades Gävle Alpina Skidklubb. Redan tre år efter bildandet skördades den första framgången med ett SM brons i störtlopp. Vi har sedan haft ytterligare SM, USM & YJSM medaljörer vid flera tillfällen. Medlemsantalet var störst 1987 men har både före och efter det varit stadigt på ca 300 medlemmar.


Vi hälsar er välkomna till Gävle Alpina Skidklubb!

GASK Klubbjacka 2017/2018
2017-11-13 21:16
Nu är det dags att lägga beställning på året klubbjackor för åkarna i träningsgrupperna!

Under sidan Klubbkläder (länk här) kan du ladda ner beställningsformuläret som sedan mailas till Camilla Sjöholm-Vitasovic.

Priset 450 SEK tack vare hjälp av ett par sponsorer (Ord Pris 999:-)

En provkollektion kommer att visas upp och kunna provas vid träningen i Sörby gymnastiksal och Solängens gymnastiksal nu på onsdag samt vid U8 träningen i Vikingaskolans gymnastiksal på fredag. För er som inte har möjlighet att vid dessa tillfällen finns möjlighet att prova jackorna på Stadium.

Observera att det är kort om tid för beställning för att garantera tillgänglighet. Beställning mailas till Camilla senast söndag 19:e november. Leverans kommer att ske första eller andra veckan i december.
Skidbytardag Täby
2017-11-07 22:28
Inbjudan från Täby Slalomklubb, ladda ner inbjudan i PDF här.

Hej,

Täby Slalomklubbs mångåriga evenemang Skidbytardagen är en stor succé med ett ökande antal besökare från de flesta klubbarna i Stockholm och Mellansverige.

Lördag 11:e november genomför vi årets Skidbytardag och vi vill som förra året arrangera racingsektionen i samarbete med er och dela på försäljningsprovisionen, den totala försäljningsprovisionen är 20% varav ni som klubb erhåller 10% av det som era medlemmar säljer.

Vid inlämning av utrustning anges klubbtillhörighet. Täby Slalomklubb står för hela arrangemanget och vi fortsätter att hålla till i nya fräscha Täby RacketCenter, Flyghamnsvägen 16, Täby. Inlämningen sker antingen fredagen 10:e november mellan kl 18:00 och 19:30 eller lördagen 11:e november mellan kl 08:00 och 10:00.

Vi upplever Skidbytardagens racingsektion om ett utmärkt tillfälle, framförallt, för nya racefamiljer med barn i U8 och U10 att skaffa sig rätt utrustning till bra priser.

Vi hoppas på er medverkan och samarbete även vid årets Skidbytardag. Inbjudan för publicering på hemsida, facebook och för e-mail skickas ut inom kort. Återkoppla gärna med frågor och synpunkter.

Med vänliga hälsningar,
Per Werngren
Ordförande, Täby Slalomklubb
Följ oss på Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Partners