Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Erbjudande Skistar All 2020-2021!
2020-07-29 09:54

I vanlig ordning erbjuder Skistar våra aktiva ungdomar, upp till 17 år, att köpa årskort som gäller i alla deras anläggningar till 40% rabatt. Men i år är det som så mycket annat lite speciellt….vi får köpa detta till samma pris som förra året. Ännu bättre alltså!

Flertalet av våra läger är planerade till Skistars anläggningar där dessa liftkort kan nyttjas.


För att ta del av detta erbjudande behöver ni anmäla det till oss i styrelsen via info@gavlealpina.nu där ni anger följande personuppgifter: För- och Efternamn, Födelsedatum, Telefonnummer, Epost och Träningsgrupp.


Vi behöver er anmälan senast måndag den 10:e augusti. På tisdag den 11:e augusti kommer vi skicka en kampanjkod till er som anmält er som ni skall använda vid beställning online på Skistar.com för att nyttja rabatten. Kampanjkoden kommer att fungera till och med 16:e augusti.


I och med att ni mailar dessa uppgifter till oss samtycker ni till att vi får dela dem med Skistar för denna kampanj. De raderas efter kampanjperiodens giltighet.


OBS, erbjudandet gäller aktiva åkare i träningsgrupper och vi förutsätter att om ni anmäler er till detta erbjudande har ni för avsikt att fortsätta i en träningsgrupp då säsongen drar igång!


För tränare och andra vuxna som är intresserade av Skistar All rekommenderar vi att ni nyttjar Skistars Early Bird kampanj som ger 15% rabatt (också på fjolårets pris) fram till och med 16:e augusti. Köps online via Skistar.com.

Erbjudande från Alpingaraget
2020-04-10 11:02
En hälsning från våra vänner på Alpingaraget!

Hej på er,
 
Säsongen avslutades abrupt och oväntat. Istället för finaler, pallplaceringar och vårsol blev det ett rejält carvingkast rätt ut i b-nätet och känslan av att vi inte riktigt hann säga hejdå ligger kvar i rummet. Därför vill vi ta ett stort mentalt steg och välkomna er till säsongen 20/21 med ett beställ-tidigt-erbjudande. Se nedan för prislista. Har ni några frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta mig på magnus.eriksson@alpingaraget.se
 
Erbjudandet gäller tom 1:a Maj. Vår målsättning är att kunna leverera er beställning i Augusti/September.
 
 
Vänliga hälsningar,
Magnus Eriksson
Alpingaraget
Information med anledning av Coronaviruset
2020-03-12 13:57


Gävle Alpina Skidklubb gör inga egna bedömningar kring Coronaviruset utan hänvisar till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi bevakar och följer givetvis Svenska skidförbundets rekommendationer.

 

Information från Folkhälsomyndigheten:

·       Nyhet 10/3: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/flera-tecken-pa-samhallsspridning-av-covid-19-i-sverige/

·       Frågor och svar:https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor och-svar/


Information från Svenska Skidförbundet:

Skidförbundet har efter diskussioner under kvällen igår beslutat att alla tävlingar ska ställas in oavsett deltagarantal. Det gäller kvällens tävling Kungsbergsslalom 2 vår rekommenderade tävling i Orsa i helgen, våra kommande LVC finaler för U12 och U14.


·       Nyhet12/3: https://www.skidor.com/foljoss/nyhetsflode/aktuelltfranssf/2020/svenskaskidforbundetstallerinnationellaevenemang


För Gävle Alpinas verksamhet innebär det att vi tillsvidare bedriver träning utomhus i träningsgrupperna som vanlig, men att alla klubbmedlemmar ska följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber er därmed att iaktta försiktighet och undvika träning och sociala kontakter även vid lindriga symptom på t ex luftvägsinfektion.

För tävlingar följer klubben Skidförbundets rekommendationer.


// Styrelsen

Kungsbergsslalom INSTÄLLD
2020-03-12 13:40
Pga av situation med Coronaviruset är kvällens Kungsslalom inställd!
Kungsbergsslalom 2
2020-03-10 08:36
Så är det dags för hemmatävling igen! Kungsbergsslalom 2 i Västbacken.Klass: U8, U10, U-12, U-14, U-16, H/D17 ->

Sista anmälan på onsdag 11 mars, 23:00..

Ingen tävlingsavgift denna tävling.

Välkomna!
Kungsbergsslalom inkl LVC kval
2020-03-01 21:10
Så var det äntligen dags för en hemmatävling!  Kungsbergsslalom i Västbacken. Tävlingarna räknas som LVC-kval för U12 och U14. U8-åkare får medalj vid målgång 2:a åket.

Inbjudan laddas ner här!


Klass: U8, U10, U-12, U-14, U-16, H/D17 ->

OBS! Ingen efteranmälan. Sista anmälan på onsdag 4 mars.

Ingen tävlingsavgift denna tävling.

Välkomna!
Följ oss på Facebook
Väder Hemlingby
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Partners