SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fartläger - Björnrike
Datum: 19-22/1 (Skidåkning fredag - söndag 20-22/1)
För: U12 och uppåt. Åkare som inte varit på fartläger tidigare bör först stämma av med tränare innan anmälan. Vi kommer precis som tidigare år köra tillsammans med KALP med inhyrd tränare.
 
Plats: Björnrike
Träning: Vi kommer ha storslalombacken för oss själva och utvecklas i mod och fart. Detta har åkarna sedan med sig även in i SL och GS åkning. Storslalombacken är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Förutom Super-G i bana kommer vi öva störtlopp, glid, hopp och terrängvågor.
Inhyrd tränare: Ännu inte bestämt, tidigare år Jonas från ASP.
Utrustning: Hjälm med hårda öron och ryggskydd är som vanligt obligatoriskt, super-g skidor är bra att ha. Har man inga egna går det också att köra på storslalomskidor, då gärna lite längre. Klubben har också som ambition att köpa in några super-g skidor åkarna kan få testa några pass om de finns tillgängliga.
 
Boende: 10-12 bäddslägenheter kring björnvallen/grizzly. Lägenheterna fylls upp. Sänglinne tar var och en med själv.
Pris:  ca 600-1000 kr per deltagare, har man eget boende betalar man ingen lägeravgift.
Resa: Finns planer på att gå ihop kring minibuss, annars egen transport.
Liftkort: Köps på plats om inte SkiStar all enligt information under september.
 
Anmälan: Ännu inte möjlig
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Partners