SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fartläger - Björnrike
Datum: 18-21/1 (Skidåkning fredag - söndag 19-21/1)
För: U12 och uppåt. Åkare som inte varit på fartläger tidigare bör först stämma av med tränare innan anmälan. Vi kommer precis som tidigare år köra tillsammans med KALP med inhyrd tränare. I år kommer vi dela upp grupperna lite mer än tidigare år för att kunna erbjuda en kvalitativ träning under 3 dagar för alla!
De som känner sig mogna att åka utan föräldrar kan göra det så länge man pratat ihop sig med någon vuxen med på resan.
Plats: Troligen Björnrike
Träning: Vi kommer bedriva Super-G träning i storslalombacken (U14/U12) samt Björnstigen (U12) och är själva i backen när vi har vår fartträning. Vi kommer träna på hopp, rullar, speedski, glida och växa i vårat mod. Detta har åkarna sedan med sig även in i SL och GS åkning. Dessa backar är fantastisk för fartträning för det är enkelt att kliva av liften på olika nivåer och alla åkare kan känna sig trygga och succesivt utvecklas och bygga på svårighetsnivån under helgen. Förutom Super-G i bana kommer vi öva störtlopp, glid, hopp och terrängvågor.
Inhyrd tränare: Vem det blir är inte klart.
Utrustning: Hjälm med hårda öron och ryggskydd är som vanligt obligatoriskt, super-g skidor är bra att ha. Har man inga egna går det också att köra på storslalomskidor, då gärna lite längre. Klubben har också köpt in 4 par Super-G skidor som åkarna vid behov och utifrån turordning kan få testa några pass. (1 par 175 SG och 3 par 186 SG).
 
Boende: Främst i 8 bäddslägenheter i Lingonkullen. Lägenheterna fylls upp. Sänglinne tar var och en med själv. Vid anmälan efter 7/11 kan boendet bli någon annanstans.
Pris boende förälder/tränare: 850 kr
Pris boende aktiv i träningsgrupp: 550 kr  (Styrelsen subventionerar boendet för aktiva säsongen 23/24)

Mat: Ordnar man själva eller tillsammans i boendet.
 
Resa: Egen bil, samåkning. Skriv in i gästboken för fartlägret om du önskar plats hos någon eller erbjuder plats. Länk till samåkning fartläger här.
 
Liftkort: Kan bokas i förväg i samband med anmälan till ca 25% rabatt. Dock senast 1 vecka innan lägret genomförs, därefter gäller fullt pris.
 
Anmälan absolut senast 9/1 till fartlägret.  Anmälan sker här. Vilka lägenheter det blir och vilket pris det blir på boendet är lite oklart då vi inte har något boende reserverat efter den 7/11 men någonstans räknar vi med att få plats. 
Anmälan senast 7/11 för att garantera pris vid bokning på boendet:
Alla åkare och tränare behöver anmäla sig via bokningsfunktionen då boendebokning, träningsplanering och kommunikation kommer ske utifrån anmälan.
 
Avanmalan
Avanmälan med möjlighet att få tillbaka pengar för boende absolut möjligt fram till 7/11. Därefter enbart möjligt att få tillbaka boendekostnad till en administrativ avgift som skistar tar ut fram till 1 vecka före ankomst under förutsättning att klubben inte får betala för tomma bäddplatser till Skistar för boendet. Blir avbokning aktuellt ta det direkt med Jonas Lundqvist via jlqvist@gmail.com.
 
 
Frågor
Ta frågor i första hand med lagledare inom respektive träningsgrupp.
 
Sponsorer
Partners