Ny och vill vara med i Gävle Alpina?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL GÄVLE ALPINA!

Vi är en förening som sysslar med alpin skidåkning! I vår hemmabacke i Hemlingby, centralt belägen i Gävle, har vi vår bas med skidanläggning och klubbhus. Mängder av träning erbjuds här och för de lite längre åken tar vi oss till Kungsberget och anordnar flertalet läger i fjällvärlden under säsongen. 

 
Vi har träningsgrupper från u6 hela vägen upp till veteraner!
 
Påminnelse - Försäljning av Newbody & Ullmax avslutas 30/9
2023-09-23 08:00

Hej,

 

Hoppas försäljningen går bra och att alla medlemmar sålt minst 1 paket. Försäljningen avslutas den 30/9 så då behöver alla vara klara med sina beställningar i webshopen.

 

Gruppkod för att komma igång med försäljning av Ullmax efter ni skapat ett nytt konto alt. använder ert gamla:
887414
 
Länk för att komma igång med försäljning av Newbody för er som ännu inte gjort det!
 
Om det uppstår frågor kring försäljningen går det bra att maila mig på marie.hiltula@hotmail.com
 
Hälsningar Marie
20/9 - Sista dag för Skistar All Winter säsongskort
2023-09-19 21:15

Här kommer en påminnelse!

 

Som vi tidigare informerat om så har klubbens aktiva åkare chans att köpa Skistar All Winter till 40% rabatt.

 

Anmälningstiden för att haka på detta erbjudande går ut onsdag 20/9!

 

Se tidigare nyhet för mer information:

Skistar All Winter till klubbens aktiva

Klubbkväll Team Sportia 7/9
2023-09-05 18:20

Missa inte klubbkvällen nu på torsdag 7/9

 

leverantörerna är JO Sport (Rossingol och Lange), Head, Hestra och Sweet protection som kommer vara på plats.

Dom kommer visa upp deras produkter och hjälpa till med deras expertis och rådgivning gällande val av utrustning inför skidsäsongen.

Utprovning och beställningar kommer att kunna göras på plats.

Torsdag den 7/9

klockan 16:00 – 20:00

Hos Team Sportia Lokförargatan 1

 

Sista dagen att prova ut Craft inför nästa beställning som går iväg den 8/9

Klubberbjudande Skistar All Winter Ungdom fram till 20/9 samt info om Tänndalen
2023-09-01 21:00

I vanlig ordning erbjuder Skistar våra aktiva ungdomar, 7 till 17 år, att köpa Skistar All Winter säsongskort som gäller i alla deras anläggningar till 40% rabatt. 

 

Av våra läger är Sverige 1-3 samt fartlägret planerade till Skistars anläggningar där detta liftkort kan nyttjas. Vi rekommenderar också medverkan på Skistar Winter Games Vemdalen där detta kort kan nyttjas.

Från U12 kommer vi planera att vara ca 15 skiddagar i Skistar anläggning utifrån ovan upplägg. För U10 blir det 3 skiddagar under Sverige 3 lägret.

 

Anmälan

OBS! Vi behöver er anmälan via våran nya anmälningsfunktion i sportadmin senast onsdag den 20:e september. På fredag den 22:a september kommer vi skicka ut kod till alla som då anmält sig som ni skall använda vid beställning online på Skistar.com för att nyttja rabatten. Kampanjkoden kommer att fungera till och med 30:e september i år så hugg direkt!

 

För att ta del av detta erbjudande behöver ni anmäla er här.

För att kunna göra bokningen behöver ni logga in med den e-post ni registrerat er för på åkaren.

 

OBS, erbjudandet från Skistar gäller aktiva åkare i träningsgrupper säsongen 23/24 och vi förutsätter att om ni anmäler er till detta erbjudande har ni för avsikt att fortsätta i en träningsgrupp denna vinter! Skulle ni anmält er till detta erbjudande men inte betalar medlem och träningsavgift kommer vi behöva informera Skistar om detta.

 

För tränare och andra vuxna som är intresserade av Skistar All rekommenderar vi att ni nyttjar Skistars Early Bird kampanj som ger 15% rabatt fram till och med 30:e oktober på säsongskort. Köps online via Skistar.com.

 

Priser

Priset för Skistar All Winter Ungdom blir 4.578 kr istället för ordinarie 7.630 kr

Läs mer om säsongskort och ordinarie priser på Skistar hemsida.

 

Föreningens kontaktperson vid frågor kring detta erbjudande: Jonas Lundqvist

====================

Säsongskort Kungsberget?

För er som undrar kommer vi också att få ett erbjudande för köp av säsongskort i Kungsbergets fritidsanläggning. Mer information kommer när erbjudandet är klart. Erbjudandet riktar sig till aktiva åkare och kommer inte vara sämre än Kungsbergets egna erbjudande.

 

Säsongskort Tänndalen

Dessa erbjudanden till 30/11

Säsongspass för klubbar bokas och betalas på https://hamra.axess.shop där det är de priserna som står som gäller, de har slutat med rabattkoder. De har också olika alternativ med exempelvis 10 valfria dagar som skipass.

Dagspass försäsong: fr 375 kr, säsong fr 440 kr

Säsongspass ungdom 4.855 kr, vuxen 6070 kr.

10 dagar / säsong: fr 4.005 kr

Från U12 kommer vi planera att vara ca 9 skiddagar i Tänndalen inkl försäsong, familjeläger samt 1:a majtrofén. 

 

Annan ort?

Skulle ni vara intresserade av säsongskort på annan ort - maila info@gavlealpina.nu så vi vet att intresse finns där ni gärna får undersöka möjligheterna till klubbpris på säsongskort i förväg.

Nya funktioner i sportadmin
2023-09-01 20:02

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda den senaste versionen av SportAdmin – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.


För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Qvickly, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening vilket möjliggör ökat fokus på utveckling av verksamheten.

 

Nya betalningsmöjligheter

De betalningsmöjligheter vi numer erbjuder i samband med medlemsavgift och ibland vid vissa andra aktiviteter är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Administrationsavgift
Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Ju högre summa som ska betalas ju högre administrationsavgift.

 

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare.
Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor samt att flytta personer mellan grupper i sportadmin. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Qvickly. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.

 

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler
betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Det kommer vara perfekt i samband med kungsberget träning eller när vi åker på läger. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer. Detta kommer att utvecklas under året.

 

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Gävle Alpina och vår verksamhet.

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

 

Nu tar vi nästa steg i föreningen!

 

Har ni frågor når ni oss i styrelsen på info@gavlealpina.nu

Följ oss på Facebook
Väder Hemlingby
Nyheter från våra grupper
U12, 29/08 18:14 
U14, 21/08 22:00 
U14, 02/07 08:47 
 
Sponsorer
Partners