Ny och vill vara med i Gävle Alpina?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL GÄVLE ALPINA!

Vi är en förening som sysslar med alpin skidåkning! I vår hemmabacke i Hemlingby, centralt belägen i Gävle, har vi vår bas med skidanläggning och klubbhus. Mängder av träning erbjuds här och för de lite längre åken tar vi oss till Kungsberget och anordnar flertalet läger i fjällvärlden under säsongen. 

 
Vi har träningsgrupper från u6 hela vägen upp till veteraner!
 
Vill ni vara med i Gävle Alpina?
2022-05-30 21:26

Vi är en förening som sysslar med alpin skidåkning! I vår hemmabacke i Hemlingby, centralt belägen i Gävle, har vi vår bas med skidanläggning och klubbhus. Mängder av träning erbjuds här och för de lite längre åken tar vi oss till Kungsberget och anordnar flertalet läger i fjällvärlden under säsongen. 

 
Vi har träningsgrupper från u6 (4-5 år) hela vägen upp till veteraner!
 
Läs mer om våra träningsgrupper här.
Medlemskap ansöker ni om här.
 
Frågor och svar - klicka här:
Gävle Alpina startar U6 grupp
2022-05-30 21:17

Till säsongen 2022/2023 startar vi en U6 grupp för de yngsta. 

 

Åkarna i denna grupp är 4-5 år som tränar barmarksträning i väntan på snön och därefter på snö. Då kanske ni tänker "barmark för så här små barn?", och JA vi börjar säsongen med barmarksträning. Denna träning är i första hand inte för att utföra ren styrketräning utan snarare för att få ihop vår grupp efter sommaren och lära känna alla nya som gamla ansikten igen. Det kommer bli lekar, hinderbanor och en massa annat skoj. Ett annat syfte med denna träning är att de ska lära känna sina kroppar ännu mera och se att de kan mer än vad de tror, vilket självklart även gäller på snön.

 

Är ni inte medlem men är sugen på att bli det kan ni enkelt anmäla er här.

Läs mer om våra olika träningsgrupper här.

Mer om U6 gruppen här.

 

Förkunskaper

  • Ta liften och åka själv i liften i Hemlingby
  • Förälder kan stå nere och barnet åker själv ner kontrollerat i alla backar i Hemlingby.

    Om ledare bedömer att förkunskaperna är för låga kan det krävas att förälder eller annan vuxen är med och snvarar för barnet i backen tills dess att de grundläggande förkunskaperna uppnåtts.
Våra läger 2022/2023
2022-05-21 15:01
Duved 2022

Vi är glada att redan nu kunna meddela de läger som vi kommer köra kommande säsong. Vi hoppas självklart på stort deltagande under försäsong och sedan att vi äntligen får komma till Tänndalen/Hamra i vinter. Vi har bokat upp samtliga boenden som finns i lodgen och känner oss väl förberedda! Även under sverige 1-3 har vi reserverat fler bäddar än någonsin tidigare och det i stora stugor. Läger i vinter kommer bli superkul!! :)

 

Respektive grupp kommer framöver att gå ut med mer riktad information kring deras läger.

 

Ta del av lägerplanen här.

 

Vad gör ni nu?

Självklart blockar ni i kalendern, planerar för ledighet i skolan och på jobb samt glöm inte att hålla in på sommarnöjen så ekonomin inte sätter stopp. Läger denna säsong kommer bli bättre och roligare än på väldigt länge!! :)

Rabattkod Huski
2022-05-17 22:40
 
Info om finalparran i Gästrike cup
2022-04-01 12:22

Klicka på här för att komma till KALPs hemsida med info om finalparran i morgon. 

 

Solen är beställd och afterskidrickat är på kylning! Kan det bli bättre?

 

 

Följ oss på Facebook
Väder Hemlingby
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer
Partners