SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsavslutning U10
2022-04-09 08:04

Hej!


Säsongen börjar lida mot sitt slut trots snön som faller och Hemlingbybacken är i toppform! 

 

Vi planerar för en säsongsavslutning den 24/4. Skulle vädrets makter låta oss träna längre än så gör vi såklart det ändå. Vi kör så länge det går!

 

Söndag 24/4, prel tid 10-13 - Officiell säsongsavslutning

Vi hoppas kunna köra en träning i hemlingbybacken inledningsvis (om snön är med oss) och därefter korvgrillning/hamburgare och åkning i backen på egen hand. Barnen kommer av oss att få festis, korv eller hamburgare och bröd! Kan ni inte vara med hela tiden så går det bra att ansluta när det passar er. Vi återkommer på lördag kväll om vi inte kan åka skidor på söndagen. Kan vi inte det blir det andra lekaktiviteter i backen. Hör ni inget så kommer vi köra skidor! :)

 

Är snön med oss så kör vi såklart träning i hemlingbybacken så länge den är åkbar även efter denna officiella säsongsavslutning! :)

 

Vill också passa på att säga att ni gjort ett superjobb med att skotta till liftspåret under träning. Både vi och barnen är så tacksamma för det! Nu kör vi några veckor till!

 

vi ses! 
// Ledarna u10

 
Sponsorer
Partners