Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Föräldramöte samt Gästrike Cup
2019-01-13 21:44
Hej!

 

Nu är snön här och sedan ett par veckor kör U8 gruppen sina träningar i Hemlingbybacken, fredagar klockan 18:00. Med detta brev vill vi informera om två närliggande händelser, Föräldramöte samt Gästrike Cup.

 

Föräldramöte:

 

Plats: Klubbstugan Hemlingbybacken.

Tid: Fredag den18’e januari kl. 18.05-19.00 (under barnens träning)

 

Vi hade ett föräldramöte då barmarksträningen startade. Nu när vi har gått på snö och flera nya barn har tillkommit till vår härliga grupp vill vi passa på att ha en ny träff. Vi vill gå igenom lite allmänt bra att veta kring vinterns träningar, utrustning, tävlingar, breddlägret men även den hjälp också denna klubb behöver från oss föräldrar i samband med träningar, tävlingar, snöläggning och den kiosk som försöker hålla öppet i Hemlingby på helger och vid tävlingar.

 

Gästrike Cup

Att tävla är inget krav men många barn tycker det är spännande att prova på och även att se de äldre barnen åka skidor. Gästrike Cup är ett sådant tillfälle där U8 har möjlighet att prova på att tävla. De tävlar i en bana med korta käppar, utan tidtagning och åker två åk. Efter målgång i åk två får varje barn ett pris vilket brukar uppskattas. Innan tävlingen samlas barnen med någon av tränarna som hjälper barnen att besikta banan samt bistår dem i starten etc.

 

Första tävling är redan nu på torsdag, den 17 januari. Inbjudan och information om Gästrike Cup finns här på vår hemsida www.gavlealpina.nu. Anmälan till tävlingen kan göra på plats men bäst är att göra det i förväg och då via Skidförbundets Tävlingskalender. Bifogad i detta brev finns även en instruktion om hur tävlingskalendern fungerar.

  

Varmt välkomna!

//Tränarna Gävle Alpina U8


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer
Partners