Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

U8 - Sommarlov! :)
2020-07-03 08:45

Hej,


Nu har U8 tagit sommarlov och vi kan bara tacka för förtroendet att vi har fått vara med era barn. Vi gläds åt den utvecklingen vi har sett av personliga kvalitéer samt den glädje och utveckling på snö som vi har sett hos de aktiva. Oerhört kul också med den tillströmning av aktiva som skett under året.


Säsongen 2020/2021 blir barnen födda 2013 de äldsta i U8 gruppen. Vi kör som vanligt den uppskattade barmarksträningen på fredagar och tanken är att vi kör igång med den första inomhusträningen den 18 september kl. 18:00 och avslutar kl. 19:00. Eventuellt kan barmarksträningen förläggas utomhus inledningsvis men det får vi återkomma till när det börjar närma sig.


Vi har redan börjat planera inför nästa säsong så vi ska ha tränare och en lokal som är anpassad till mängden aktiva att tillgå. Känner du dig sugen och tror att du kan bidra och vill vara tränare så tveka inte att höra av dig till Jonas Lundqvist (jlqvist@gmail.com) under sommaren.


Grov planering för U8 inför 2020/2021 (högst preliminär)

  • Träningsstart fredag 18/9 kl 18.
  • Höstlov, Sportlov och Påsklov även från ordinarie träning.
  • Familjeläger torsdag-söndag v5 i Hamra/Tänndalen.
  • Träning fredagar 18-19 (vi slutar 19.30 så snart vi kan gå på snö)
  • Snöträning hoppas vi att enbart bedriva i Hemlingby på fredagar med undantag för läger.
  • Swe4 läger för U8/U10  v.11 torsdag-söndag (eventuellt att det flyttas till v.12)
      ( Känner ni att ni vill prioritera ett läger så satsa på familjelägret v5! )


Mer information kommer när säsongen närmar sig..


Vet ni med er att ni inte kommer att vara med i Gävle Alpina nästa säsong men har fått ett mail om denna nyhet så säg till så kan vi ta bort er från grupperna och planera bättre för de som vill vara med. Är ditt barn född 2012 och du känner att ditt barn inte är redo att flyttas upp till U10 så kontakta tränaransvarig så får vi se vad vi kan göra. För övriga som vill vara med även kommande säsong så kommer nyheter och kallelser när säsongen närmar sig, detsamma för de som flyttas upp till U10!


Se nu till att röra på er ordentligt och ladda för en säsong 2020/2021 som erbjuder betydligt fler träningar i Hemlingby än föregående säsong! :) Och vi ser gärna att ni värvar en kompis till kommande träningar. :D


Med vänlig hälsning

/tränare och ledare i U8

 
Sponsorer
Partners