SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Justerade träningstider med start söndag 21/2 !!
2021-02-20 10:50
Grymt kul att så många var med på Gästrike Cup torsdags! Tidigare rekordet på 37 startande från U8 i Gävle Alpina slogs denna gång igen! Nytt rekord är 44 startande från Gävle Alpina U8 i en tävling! :)

Otroligt kul att så många vill vara med och träna i U8 Gävle Alpina. Vi fortsätter med upplägget att erbjuda två träningstider även om det absolut inte är ett måste att träna två gånger i veckan! Vi ser gärna att de håller på med andra sporter också vilket gynnar deras rörelseutveckling i alla situationer. 
Vi jobbar också på att hantera träningsupplägget så vi fortsatt erbjuder en träning som är kul, aktiverande och utvecklande! Vi återkommer med träningsmöjligheter under sportlovet i slutet på denna vecka.

Träning söndag 21/2 - ny tid 16.30!
För att möjliggöra fler träningstider för äldre grupper tidigarelägger vi träningen på söndagar 30 minuter.
Viktigt att ni noterar detta ni som redan svarat på kallelsen för imorgon så ni inte missar första halvtimmen! Bra om ni försöker lämna parkeringen så snart som möjligt efter vår träning för att lämna plats för äldre grupper.
Träningstid söndagar med start imorgon 21/2: 16.30-18.00

Träning tisdag 23/2 - ny tid 17.45
För att möjliggöra att parkeringssituationen flyter på bättre när äldre gruppen kommer och tränar tidigarelägger vi också tisdagstiden 15 minuter. Bra om ni försöker lämna parkeringen så snart som möjligt efter vår träning för att lämna plats för äldre grupper.
Träningstid tisdagar med start  23/2 17.45-19.15

Svara på kallelser
Vi är många som tränar nu så för att ha möjlighet att erbjuda en bra träning med rätt antal tränare ber vi er fortsätta vara lika duktiga som många redan är och svarar på kallelser så snart som möjligt utifrån om ni tror att barnet kommer eller inte. Ni kan alltid ändra ett svar om förutsättningarna ändras. Ladda ner sportadmin appen om ni inte gjort det så är det väldigt lätt.

Öppen träning 
Utöver ovan organiserade träningar så kommer vi fortsätta erbjuda en öppen träning på lördag morgon 8-9.30 för de morgonpigga!

Liftansvar
Under dessa tider behöver vi precis som tidigare nu i vinter ta ansvar för liften. Är du beredd att lära dig vad detta innebär så vi kan vara fler som möjliggör att vi har bra och roliga träningar - maila Susanne. Kontaktinfo hittar du här.
Vi ska också försöka se till så att ni inte behöver stå hela träningar utan vet om vilka som gått och kan byta med varandra under en träning.
 
Sponsorer
Partners