SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Info om träningar och säsongsavslutning i veckan
2021-03-24 07:40

Hej,

 

Fantastiskt roligt att se glädjen hos alla barn och vilka framsteg de har gjort under vintern! Vi hoppas verkligen på ett lika härligt deltagande på träning, rörelseglädje och utveckling även nästa säsong!

 

Tyvärr börjar vi närma oss slutet av träningar i Hemlingby för säsongen. Denna vecka kör vi följande upplägg så länge snön tillåter det:

 

Torsdag 25/3, kl 18.00-19.30

U8 åkare som kommer gå upp till U10 nästa säsong får träna ihop med oss i U10 som kommer gå kvar i U10 även nästa år. Kul att återse kompisar igen! 27 stycken åkare från U8 är välkomna att flyttas upp så det kan bli en stor grupp :) Ca 15 åkare av de befintliga i U10 kommer fortsätta köra i U10 ett år till. 

 

De U10 åkare som kommer gå upp till U12 nästa säsong (barn födda 2011, vilket är ca 15) kommer redan denna träning att få träna med U12 gruppen! Flertalet i U12 från denna säsong kommer att flyttas upp till U14 nästa säsong. Träning för dessa sker samma tid i Hemlingbybacken.
OBS. Båge ska vara monterad på hjälmen under träning.

 

Lördag 27/3, prel tid 10-14 - Officiell säsongsavslutning

Vi hoppas kunna köra en träning i hemlingbybacken inledningsvis (om snön är med oss) och därefter korvgrillning och åkning i backen på egen hand. Barnen kommer av oss att få festis, korv och bröd samt diplom för stark insats under året! Kan ni inte vara med hela tiden så går det bra att ansluta när det passar er. Vi återkommer på fredag kväll om vi inte kan åka skidor på lördagen. Hör ni inget så kommer vi köra detta upplägg! :)

 

Träningar kommande vecka

Vi hoppas sedan få köra fler träningar nästa vecka men det återkommer vi kring med nya kallelser och ev utskick.

 

 
Sponsorer
Partners