Ny och vill vara med i Gävle Alpina?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Är ni nya och funderar på att vara med i Gävle alpina U8?
2023-12-09 15:32

Träning i U8 gruppen riktar sig säsongen 2023/2024 till de som är födda 2016-2017 där åkaren har ett sug att åka ännu mer skidor. Vi bedriver ingen grundskidskola utan ser oss som en alpin träningsklubb. Vi kommer hjälpa till med den personliga utvecklingen, både som åkare och individ.


Förkunskaper

Åkaren kan åka lift själv upp i Hemlingby och sedan ned i backarna på ett kontrollerat sätt. 

Vi bedriver barmarksträning utomhus eller inomhus med fokus på rörelseutveckling och gruppgemenskap från mitten av september fram tills mitten av december då vi brukar kunna gå på snö. Träning på snö bedrivs i Hemlingby så snart snön har lagt sig i backen, antingen naturligt eller med hjälp av snötillverkningen som vi samarbetar med Gävle Kommun kring. Skulle inte Hemlingby kunna öppna på grund av snöbrist kommer vi förlägga träningen i Kungsberget istället. Kungsberget nyttjar vi också för dagsläger ett par gånger under säsongen. 

Träningstid

Från och med 8 december 2023 åker vi skidor i Hemlingby.
Vi tränar fredag klockan 17:30 - 19:00

Förhoppningen är att kunna erbjuda träning även på söndagar från och med januari.
Inget är dock klart då backtider måste förankras med Gävle Kommun.

 

Tveka inte att kontakta tränaransvarig eller lagledare för mer information, kontaktuppgifter här (http://www.gavlealpina.nu/sida/?ID=239944) 

 

Klubbkläder
Under hösten tar vi upp beställning på klubbjackor, klubbmössor och klubbtröjor. Jackan uppmuntrar vi verkligen till och den är fodrad och väldigt praktisk och skön och kan självklart användas utanför träning också. Den brukar även erbjudas till ett väldigt förmånligt pris.

 

FAQ
    •    Vi uppmuntrar verkligen att åkare har klubbjackor med namn. Skulle ni sakna klubbjacka med namn är vi oerhört glada om ni sätter en tejp på hjälmen med barnets namn
    •    I U8 tränar vi utan stavar för att träna balansen
Läs mer om dina funderingar redan har ett svar här (http://www.gavlealpina.nu/sida/?ID=207884).

 

Medlems- & Träningsavgifter
Läs mer information om detta här (http://www.gavlealpina.nu/sida/?ID=145468)

Ansökan

Anmäl er på 
anmälningssidan  (http://www.gavlealpina.nu/form/?ID=121937)
så kommer ni med i registret och får del av de utskick och kallelser som kommer när vi kör igång igen. 


Mvh
//Tränarna i U8 
Sponsorer
Partners