SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Utomhusträning nu på söndag och valfri träningsdag
2022-09-26 13:56

Hej och tack till alla Er som var med på städdagen igår!

 

Vilken härlig dag vi fick!

 

Det känns skönt att vara igång med aktiviteterna inför vinterns snöäventyr och som ni säkert redan märkt så har vi kört igång med fokus på att lära känna varandra genom att leka/träna ihop redan flera månader innan snösäsongen drar igång. Självfallet är förhoppningen också att vi ska hinna stärka leder, ben och bålmuskler som vi ju kommer att behöva när vi swishar nerför backarna i vinter! 

 

Sen eftersom vädret fortfarande lämpar sig bra för utomhusaktivitet och väderprognosen ser bra ut även inför kommande söndag så har vi bestämt att vi förlänger utesäsongen med en vecka och hoppar in i hallarna på Solängsskolan först vecka 40.

 

En annan justering som vi beslutade om igår är att vi kommer att samköra U6 och U8 under höstens barmarksträning på Solängsskolan. Vi kommer att ha kvar fredag och söndag som träningsdagar men skillnaden blir att man själv får välja vilken dag man vill träna.

 

Det finns en guide som heter "den blå-gula vägen" och den rekommenderar att vi i åldrarna U6/U8 ska ha en ordinarie träning per vecka för att göra plats för andra aktiviteter så tanken är att man väljer att träna en av dagarna, men man är välkommen båda dagarna om man inte har så mycket andra aktiviter. Man behöver inte heller bestämma en fast dag, utan kan variera från vecka till vecka. 

 

Det som är viktigt och vi vill understryka är att vi hjälps åt att aktivt svara på kallelser som skickas ut veckan innan träningen. Fungerar det bra så blir både planeringen inför träningarna enklare och även rapporteringen av närvaro som vi måste göra efteråt.

 

Så för att kort sammanfatta allt detta:

  • Gemensam inomhusträning U6/U8 på Solängsskolan
  • Träning både fredag och söndag erbjuds - rekommenderat är att träna en gång per vecka om man har andra aktiviteter
  • Svara på kallelser!

 

Se förändringarna i kalendern här:

https://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=239940

 

Lite eftersläpande är den info jag avsett skicka ut efter föräldramötet vi hade på uppstartsträffen, men jag har inte glömt bort det! Det kommer!

 

Om man tittar på utrustning och kanske också vill beställa klubbkläder så är sista datum att göra det den 30/10:

https://www.gavlealpina.nu/sida/?ID=145472

 

Vi ses på söndag!

/ Anna & Örjan

 
Sponsorer
Partners