Ny och vill vara med i Gävle Alpina?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hemlingbybacken har öppnat för säsongen!!!
2023-12-08 23:52

 

Hej skidvänner!

 

Nu har äntligen vår kära Hemlingbybacke öppnat för säsongen 23/24!

 

Det är öppet för allmänheten:

10-16 på helger och

16-21 på vardagar

 

Mer info hittar ni här:

https://www.gavle.se/kommunens-service/kultur-och-fritid/natur-och-friluftsliv/hemlingby-friluftsomrade/besok-hemlingbybacken-och-snowpark/

 

Vi får köra gratis med väst eller klubbdress under våra träningar, både på öppna och de ordinarie träningarna. Vi får ordna träningar under Hemlingbybackens ordinarie öppettider vilket gör att vi kommer att kunna köra i princip de tider vi gått ut med tidigare.

 

Innan Jul och Nyår har vi lite justeringar för att få det att gå ihop med övriga gruppers träningar, men kolla in kalendern för att få en överblick av passen innan årskiftet:

https://www.gavlealpina.nu/kalender/?ID=240347

 

På måndag har vi säsongens första organiserade träning och redan på söndag tänkte vi köra en öppen träning för de som har svårt att hålla sig :) Kallelser kommer snart.. 

 

Självklart är det också bara att åka till backen och köra när man vill - liftkorten är högst rimligt prisade - och om någon grupp kör träning i backen så åker vi fritt i klubbens väst eller skiddress.

 

Hoppas vi ses på söndag och måndag! 

/ Ledarna U10

 

 
Sponsorer
Partners