Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Fler ledare sökes!
2019-02-13

Vår förening bygger bland annat på att föräldrar och andra intresserade frivilligt ställer upp i olika roller. Vi har redan påbörjat tankar inför nästa säsong och ber dig fundera på om du är intresserad av att hjälpa till i träningsgrupperna för de yngre åldrarna. Det är självklart inget krav att du skall vara med på varje träning och vi förstår även att ditt intresse att ställa upp kan ändras om ditt barn mot förmodan skulle tappa intresset för skidåkning. De roller vi just nu ser över är:

 

  • Tränare
    Du kommer att erbjudas barntränarutbildning och sedan finns det möjlighet att fortsätta din utbildning som tränare. Tro mig - du kommer även lära dig en hel del saker som lyfter dig både som människa och skidåkare!
  • Lagledare (nuvarande lagledare Niklas har från nästa säsong inget barn i U8 längre)
    Här handlar det främst om att vara ett stöd för nya medlemmar och hålla ihop vissa praktiska frågor. Du får hjälp att växa in i denna roll.
  • Fikaansvarig på snöträningar
    Det vore önskvärt att ha en uttalad fikaansvarig på våra snöträningar som tar ett extra ansvar och ser till att fika finns på plats och serveras till våra grymma åkare.

 

Hör av dig till Jonas Lundqvist på jlqvist@gmail.com eller på mobil 070-2177456 och anmäl ditt intresse eller stäm av vad det kan innebära.


Planer finns på att börja slussa in dig successivt redan nu under resterande del av säsongen.


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer
Partners