SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sista minuten info kring tävlingsanmälan och parkering ikväll
2021-02-16 08:39
Tävlingsanmälan
Pga tekniskt fel så fungerar inte överföringen av nya medlemmar till idrottonline där åkarna måste finas för att de ska dyka upp i ta.skidor.com när ni gör en anmälan.
Så ni som kommit in i klubben efter årsskiftet - ni gör följande för att anmäla till tävlingen på torsdag:
(sista anmälningsdag idag)
  • Skicka epost till tavling@gavlealpina.nu och ange att ni önskar tävla i D8 (tjejer), H8 (killar) och ange födelseår, namn på åkare och att ni tävlar för Gävle Alpina.
  • Sedan swishar ni enligt instruktion och tar del av hålltider här:

Parkering - Kvällens träning (och framtida träningar/tävlingar)
Då vi är en stor grupp i U8 så krävs det bra struktur när vi parkerar. Har man möjlighet får man gärna gå till backen om man bor nära, eller parkera på toppen av backen. Har man inte det så får man självklart stå nere i backen men när vi parkerar nere behöver vi ha en bra struktur på parkeringsplatserna. Vi är många föräldrar och för att alla ska få plats önskar vi:
  • Parkera lika tight som på offentliga parkeringsplatser
  • Se till att det blir den stora ytan blir 4 rader av bilar utöver den rad som blir mot skogen till höger när man kommer in. - Det går om vi inte lämnar så stor lucka mellan raderna :)

Välkomna ikväll på träning!

//Tränare och ledarna U8
 
Sponsorer
Partners