SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Föräldramöte inställt, info inför vintern här istället!
2021-12-09 21:32

Pga förkylning ställs föräldramötet imorgon in. Här kommer dock lite info som jag hade tänkt ta upp under föräldramötet. Det går självklart bra att ställa frågor på detta via mail! Mina kontaktuppgifter hittar ni här:

 

Träningstider i vinter

Då kommunen i år vill köra after school på fredagar och vi dessutom skall köra liften själva när vi har träning så kommer vi högst sannolikt att ha våra träningar på snö

Söndagar kl 16.15 - 17.45

Vi jobbar också på att med Gävle kommun möjliggöra en öppen träningstid likt vi hade förra året men där har vi inte fått OK ännu.

Troligtvis har vi en första träning/öppen träning den 19/12 för de som har möjlighet i Hemlingby.

 

Öppen träning

För er som inte känner till konceptet kring öppen träning så finns mer att läsa här.

 

Hjälm = tejp

Då många saknar namn på jacka ber vi er sätta en tejpbit på hjälmen så vi tränare kan känna igen barnen även när vi går över på snöträningen. Kom ihåg det redan tills nu på söndag om ni kommer till Kungsberget!

 

Kallelser

Lägg gärna en kommentar i kallelserna kring om ni tar liften. Önskvärt är att den är färdigbesiktad 15 min före vår träning börjar.

...och fortsätt svara på kallelser som ni gör. Detta blir än viktigare nu när vi börjar på snödelen av träningen så vi kan vara säker på att ha tillräckligt många tränare på plats för att bedriva en bra träning.

 

Träningsupplägg

Vi kommer att ha struktur kring samling, övningar, avslut.

Målet är att varje åkare ska gå därifrån med ett leende på läpparna och längta till nästa träning. De ska även ha varit aktiv under så stor del av träningen som möjligt och utvecklat sig utifrån sina möjligheter på så många olika sätt som möjligt.

 

Snösprutning

Tack för det engagemang som varit på att ta snöläggningspass!

Det gör att vi nu kan träna i Hemlingby på söndagar istället för på onsdagar i Kungsberget kl 18-19.30 som hade kunna varit ett otroligt jobbigt alternativ!

 

Läger

 • Glöm inte bort att anmäla till dagslägret i Kungsberget nu på söndag! Se separat utskick här.
 • Det är ännu inte försent att anmäla till Familjelägret v5 i Hamra/Tänndalen. Inbjudan möjlig fram till 19/12. Vi i U8 kommer slå rekord i antalet deltagande - så kul! :)
  Inbjudan hamra - klicka här.

 

Möjlighet att hjälpa till i vinter?

Nedan delar kommer vi behöva hjälp med. Skicka gärna ett mail till Jonas och anmäl ditt intresse till önskad del - kontaktuppgifter här:

 • Liftpersonal
  För att vi ska kunna träna i Hemlingby är det HELT nödvändigt att vi har liftpersonal. Jag letar initialt efter 5 personer som får gå utbildning som Gävel Kommun anordnar kring besiktning av liften. Ni 5 kommer få styra upp själva vem som tar vilken dag och ragga upp föräldrar och ställa ut 1 till flera föräldrar i botten samt på toppen för att hjälpa till vid behov. Inga förkunskaper krävs!

 • Fikahjälp
  Under våra träningar i hemlingby önskar vi hjälp av föräldrar som kan duka fram lättare fika/energipåfyllning från klubbstugan.
 • Hjälpa till vid parkering
  Vis av tidigare år - någon/några som tar lite extra ansvar för att se till att vi parkerar bilar på nedre parkeringen på ett bra sätt önskas. Parkerar vi bra har vi lättare att fler får plats och därmed kommer i tid till träningen..

 • Plocka ihop i banan
  Inget ni behöver anmäla till men vi kommer be om hjälp att riva käppar. Frågar vi inte så ställ gärna frågan under träning :)

 • Hjälpande förälder på skidor när vi saknar ordinarie ledare
  Om det är så att vi kan kalla in dig till någon träning när vi är kort om ordinarie ledare. Hör av dig till Jonas med e-post, mobil och barnets namn så vi kan kolla läget inför en träning.

//tränare och ledare i U8 via Jonas

 
Sponsorer
Partners